Megihlette a netezőket a Louis Vuitton botrányosan csúnya esőkabátja

Couple annoyed in a rainy day Couple - Relationship Beautiful Girls Teenage Girls Women Men Overcast Weather Young Adult Adult Looking Disgust Backgrounds Cold - Temperature Frustration Problems Luck Emotional Stress Sadness Disappointment Friendship Conc
Portrait of a disgusted couple annoyed in a rainy day under the rain and an umbrella in winter
Vágólapra másolva!
Meglehetősen balul sült el a Louis Vuitton legújabb dobása. A márka által bemutatott ezüst színű esőkabát inkább hasonlít egy zs kategóriás sci-fi film egyik kellékére, mintsem ruházati cikkre, ráadásul igen borsos árat is kér érte a vállalat. Az internet népe azonnal billentyűzetet ragadott és néhány órán belül sárba tiporták a extravagáns kabátot.
Vágólapra másolva!

A Louis Vuitton piacra dobott egy új esőkabátot, amelynek ára 5500 dollár. Már maga az ár is túlzó, de közel sem annyira, mint a kabát, amely ezüst színű és logóján a "kövesd a sárga köves utat" idézet áll az Óz A Csodák Csodája című filmből.

Louis Vuitton eső poncsó Forrás: louisvuitton.com

Tehát a Louis Vuitton a bádogember előtt szeretett volna tisztelegni az alkotással, az viszont inkább azokra a zsákkabátokra hasonlít, amelyeket a zenei fesztiválokon szoktak osztogatni sokkal kedvezőbb áron.

Az egyik Facebook felhasználó enyhe szarkazmussal írta meg bejegyzését: " eső poncsó 5500 dollárért, mekkora üzlet! Azonnal eladom az autóm és veszek egyet". Mások szerint viszont simán bedobható a viselet kihűlés ellen is.

Louis Vuitton eső poncsó Forrás: louisvuitton.com

Mások arra hívták fel a figyelmet, hogy 5500 dollárért még csak el sem látja a legfontosabb funkcióját, amely az eső elleni védelem, hiszen a kabát a kezeknél csak a könyékig fedi a testet.

Szerencsére azok is hozzájuthatnak hasonló kabáthoz, akiknek nincs pénzük megvenni a Louis Vuitton darabot. Az egyik online áruházban ugyanis már 17,50 fontért be lehet szerezni a másolatát.