Meglepő hűségprogrammal újított a katari légitársaság

American Airlines, Qatar Airways
(FILES) This file photo taken on June 18, 2017 shows a Qatar Airways Boeing 777-300 on the Tarmac of Le Bourget airport on the eve of the opening of the International Paris Air Show. Qatar Airways has notified American Airlines it wants to buy about a 10 percent stake in the US carrier, which confirmed the move on June 22, 2017 in a securities filing.Qatar Airways disclosed that it planned to buy at least $808 million in shares, and Qatar Airways' chief executive told his counterpart at American that the carrier sought a stake of about 10 percent, American Airlines said. / AFP PHOTO / ERIC PIERMONT
Vágólapra másolva!
A légitársaságoktól megszokhattuk, hogy valamiféle mérföldeket, vagy pontokat lehet gyűjteni a repülések során, melyek újabb kedvezményes repülőjegyekre vagy egyéb kedvezményekre válthatók be. A katari légitársaság most kifejezetten az európai és amerikai kkv-kat vette célba ezzel.
Vágólapra másolva!

A Qatar Airways most kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára indított egy új programot Beyond Business néven, mely egyéni utasoknak nem is érhető el - számukra más hűségprogramot ajánl a légitársaság.

Ahogy az a program feltételeiben is olvasható, a felhasználók új, Qrewards nevű jutalmakat kapnak a Privilege Club feltételrendszere szerint, melyeket a repülőjegyek megvásárlásával gyűjthetnek és ajándék repülőjegyekre válthatnak be.

Minden elköltött amerikai dollár a légitársaságnál egy Qrewards ponttal ér fel.

A Beyond Business ezen felül Gold státuszt biztosít a Privilege Club feltételei szerint, továbbá hozzáférést a kiemelt repülőtéri várókhoz (lounge). A Beyond Business három díjazási szintet is tartalmaz, amelyek kifejezetten az üzleti tevékenység bővítésére és továbbfejlesztésére szolgálnak. A váltás közöttük automatikusan zajlik.

A katari légitársaság a világ több mint 160 pontjára kínál utazási lehetőséget Forrás: AFP/Eric Piermont

A programhoz kötődő új ügyfélportál, mely többek között repülőjegyek foglalására és a jutalmak beváltására is használható,

az európai és az amerikai

cégek számára érhető el.