Komoly változásra készül a MOL

Mol, benzinkút
Budapest, 2016. augusztus 7. A MOL üzemanyagtöltő állomása - ahol földgázt is lehet tankolni - Kőbányán, a Mázsa téren. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
A MOL és a Total ezentúl elfogadja egymás üzemanyagkártyáit Európában. A megállapodás keretében a MOL-csoport üzemanyagkártya-elfogadó hálózata mintegy 4000 töltőállomással bővül öt nyugat-európai országban. 2019 februárjától már a Total hálózata is elfogadja a MOL-csoport kártyáit Németországban Franciaországban, Belgiumban, Luxemburgban és Hollandiában.
Vágólapra másolva!

A MOL és a Total megállapodásával könnyebbé válik a vállalati ügyfelek európai utazása. A megállapodás szerint a Total elfogadja a MOL-csoport kártyáit a Németországban, Franciaországban, Belgiumban, Luxemburgban és Hollandiában lévő töltőállomásain. Ugyanakkor a MOL és a Slovnaft is elfogadja a Total üzemanyagkártyáit magyarországi, romániai, szlovéniai és szlovákiai töltőállomás-hálózatában.

Első lépésben, 2019 februárjától a MOL magyarországi és romániai hálózata fogadja el a Total üzemanyagkártyáit.

Cserébe Németországban, Franciaországban, Belgiumban, Luxemburgban és Hollandiában a Total hálózata is várja a MOL-csoport kártyatulajdonosait.

A Total-kártyák elfogadásának bevezetése a MOL Slovenia és a Slovnaft szlovákiai hálózatában a következő hónapokban történik meg.

A MOL üzemanyagkártyáival ezentúl Nyugat-Európában is fizethetünk a Total kúthálózatában Forrás: MTI/Róka László

A megállapodás eredményeként a MOL-csoport kártyáit közel 7000, a Total üzemanyagkártyáit pedig több mint 17 ezer európai töltőállomás fogadja majd el.

Ezzel megnyílik a MOL üzemanyagkártyáinak nyugat-európai használati lehetősége.

A MOL-csoport üzemanyagkártyái lehetővé teszik az üzemanyagok és a kapcsolódó termékek, illetve szolgáltatások készpénzmentes megvásárlását a MOL tizenhat európai országra kiterjedő kártyaelfogadó hálózatában. Az üzleti ügyfelek számára elérhető kényelmes megoldás egyszerűsíti a flottakezelést és csökkenti az üzemeltetési költségeket, a kiadások teljes kontrollját biztosítva.