Pénzért magánrepülőn fotózkodnak a lányok, hogy gazdagnak tűnjenek

Vágólapra másolva!
A közösségi oldalak egyik alappillére, hogy a népszerű felhasználók képeket osztanak meg arról, hogy épen mit esznek, isznak, merre utaznak vagy milyen kocsikat vezetnek, a hétköznapi felhasználó pedig amennyire lehet, megpróbálja ezt lemásolni. Nem ritka, hogy fiatal orosz instagram lányok magángépen készített képeket töltenek fel. Mint kiderült, a gépek fel sem szállnak, ráadásul még fizetnek is azért, hogy néhány órát pózolhassanak rajta.
Vágólapra másolva!

A Private Jet Studio nevű moszkvai vállalat egy teljesen új üzletágat hozott létre. A cég lehetővé teszi a gazdagokat majmoló fiataloknak, hogy egy magánrepülőt béreljenek néhány órára profi fotósokkal vagy videóssal, akik sorozatot készítenek róluk.

Ezeket utána az ügyfelek megosztják saját közösségi oldalaikon, hogy ők is menőnek tűnjenek. Persze a magánrepülő sosem száll fel, de szépen el lehet játszani, mintha éppen utaznának valahova.

A The Telegraph szerint egy kétórás fotózás 185 fontba kerül, míg egy profi videós már 330 dollárért beszerezhető.

Rengetegen fizetnek a szolgáltatásért annak reményében, hogy több követőt szerezhetnek a közösségi oldalakon. Még 2017-ben az egyik amerikai rapper bukott le azzal, hogy alig néhány perccel azután, hogy megosztotta magánrepülős képét, az egyik rajongója lefényképezte egy utasszállító járatán.