Tetőzik az őrület a Black Fridayn, megvan az első áldozat

Black Friday, leállt a média markt
Leállt a mediamarkt.hu
Vágólapra másolva!
Tetőzik az őrület a Black Fridayn. Akkora a vásárlói roham, hogy a MediaMarkt webáruházát átmenetileg le is kellett állítani a túlterheltség miatt.
Vágólapra másolva!

A MediaMarkt online shopjának leállítását a cég honlapján jelentették be. Mint írták, szükségük van néhány órára, hogy feldolgozzák a reggel óta beérkezett brutális mennyiségű megrendelést. Vélhetően az akciót néhány óra múlva folytatja a MediaMarkt, és ha kell, a leállás idejével meghosszabbítják azt.

Leállt a mediamarkt.hu Forrás: Origo

Ma van a Black Friday, vagyis a kereskedelmi árakciók kiemelt napja. Ez az esemény Magyarországon időben eléggé szétcsúszik, hiszen már a hónap eleje óta akciós ajánlatok tömkelegével lehet találkozni.

A csúcsot azonban talán mégis a mai nap jelenti majd, hiszen a kiskereskedelmi üzletláncok és a webáruházak reggel óta minden eddigit meghaladó mennyiségben ontják a leárazott termékekről szóló hirdetéseket.

Forrás: MTI/Balázs Attila

Mindig kiemelt érdeklődés kíséri a műszaki cikkekre hirdetett akciókat. A MediaMarkt online shopját például a túlterheltség miatt átmenetileg le is kellett állítani.

MediaMarkt közleménye

A MediaMarkt az alábbi tájékoztatást szeretné eljuttatni a vásárlókhoz a webáruház jelenlegi elérésével kapcsolatban: A webáruházunkon keresztül beérkezett hatalmas mennyiségű megrendelés feldolgozásához néhány órára a türelmeteket kell kérnünk. Ebben az átmeneti időszakban a webáruházunk működését szüneteltetjük, annak érdekében, hogy vásárlóink zavartalan kiszolgálását folytatni tudjuk.
Vásárlóinknak időt és lehetőséget fogunk biztosítani a kedvezményes vásárlás folytatására az egész hétvége folyamán. Webáruházunk várhatóan néhány óra múlva újra rendelkezésetekre áll.
Áruházaink az ország 24 pontján változatlanul is óriási árukészlettel és november 23-án rendkívüli nyitva tartással várnak Titeket. A Facebook-on és a sajtón keresztül azonnal tájékoztatni fogunk benneteket a szünet végéről.
Elnézéseteket kérjük, és köszönjük a megértéseteket!