Van, ahol már előfizetős az Uber

Uber, taxi
Vágólapra másolva!
Az amerikai Uber vállalat új szolgáltatást indított öt nagyvárosban: már 14,99 dollár (4.200 forint) havidíj ellenében elérhető szolgáltatás akár 15 százalék megtakarítást is jelenthet az autómegosztó szolgáltatást használóknak.
Vágólapra másolva!

A Ride Pass nevű havi előfizetői rendszerrel rögzített árakon lehet utazni, vagyis a csúcsforgalom idején bekövetkező áremelkedés nem érinti majd az utasokat. A havidíj Los Angelesben 24,99 (7 ezer forint) dollár, Austinban, Denverben, Miamiban és Orlandóban pedig 14,99 dollár.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A cég tervei szerint 2019-ben további amerikai városokra is kiterjesztik a havi előfizetés lehetőségét. A 2009-ben alapított amerikai vállalat szerint a Ride Pass segít meggyőzni az utasokat arról, hogy gazdaságosabb, ha nem saját autóval közlekednek a nagyvárosokban.

– nyilatkozta Dan Bilen termékmenedzser a BBC-nek, majd hozzátette, hogy az Uberrel egy megbízható alternatívát kívánnak nyújtani a napi közlekedéshez.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A cég számításai szerint a havi előfizetést használók akár 15 százalékot is lefaraghatnak Uberrel történt utazásaik árából.

A Ride Pass rögzített árakat kínál az UberX, Uber Pool és Uber Express Pool szolgáltatásokhoz, továbbá a Los Angelesben élőknek hozzáférést biztosít a cég e-kerékpárjaihoz és rollerjeihez.