Már kapható a karácsonyfa ízesítésű chips

Vágólapra másolva!
Ugyan még csak október van, de a karácsony már lassan beköltözik a boltokba, és ennek megfelelően egyre több cég kíván beszállni az év végi ünnepi üzletbe. Az Iceland szupermarket pedig úgy döntött, egy igazán egyedi termékkel gazdagítja az ünnepet.
Vágólapra másolva!

Az izlandiak körében igen népszerű Iceland szupermarket dobta piacra a karácsonyfa ízű rágcsálnivalót. A fagyasztott élelmiszerekre specializálódott brit cég ezzel az újdonságával a kézzel készült termékeit vezeti be.

Az üzlet polcain „The Luxury Christmas Tree Flavour Salted crisp", vagyis a luxus karácsonyfa ízű sózott chips 180 grammos kiszerelésben kapható, és egy fontba kerül (371 forint).

IllusztrációForrás: --middleon1266850

Az Iceland vezető szakácsa, Neil Nugent elmondta, hogy „a szigeten mindig is arra törekedtek, hogy új és izgalmas élelmiszereket fejlesszenek, és a rágcsálnivalóval egy teljesen új kombinációt fejlesztette ki".

A chips elkészítéséhez fenyőlevelekből kisajtolt olajat használtak fel.

De nemcsak Izlandon találhatóak szokatlan ízek: nemrég az Origo is beszámolt arról, hogy Ázsiában igen népszerű, és tápláló, ám rettenetes szagú durián gyümölcsből készített chipset a Lay's, de a gyümölcs kedvelői szerint csalódást keltő a végeredmény.