Itt az őrült zseni újabb észvesztő találmánya

Elon Musk Tesla Hétköznapi emberek voltak, most az egész világ a lábaik előtt hever család
Vágólapra másolva!
Elon Musk kevésbé ismert vállalata – a The Boring Company – bemutatta legújabb találmányát. A cég legutóbbi dobása elég jól sikerült, hiszen a lángszórókat pillanatok alatt elkapkodták. A legújabb terméke viszont még az előzőnél is hasznavehetetlenebbnek tűnik a hétköznapi emberek számára, de erre is minden bizonnyal hamar lecsapnak Elon Musk követői.
Vágólapra másolva!

A Tesla vezére legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy élő műsorban füvezett. Ezt sokan rossz szemmel nézték, Howard Combs, a San Jose State egyetem professzora szerint pedig Elon Muskra ezután a befektetők és a Wall Street is máshogy tekint majd.

Elon Musk, az igazi Vasember Forrás: AFP/PHOTO12 AFP/Robyn Beck

A Teslával folyamatosan gondok vannak, a SpaceX és Musk egy kevésbé ismert vállalata, a The Boring Company viszont hasít. A poénból indult cég előző terméke egy lángszóró volt, amely iránt akkora volt a kereslet, hogy percek alatt elfogyott az összes.

Most pedig itt a cég új találmánya.

A különböző gépeket egy Xbox kontrollerrel lehet irányítani. Ezt a joysticket alapjáraton a videojátékok irányításához tervezték, azonban kis átalakítás után akár nehéz gépeket is lehet vele irányítani.

A vállalat által közzétett videóban megtekinthető, ahogy egy kontrollerrel irányítják a SpaceX egyik fúróját:

Nem ez az első olyan eset, hogy a játékokhoz fejlesztett joystickeket más területen használják. Az amerikai hadsereg például több fronton is alkalmazza a technológiát, amely robotok és drónok irányítására is alkalmas.