Mutatjuk, mikor ne akarjon bankolni ennél a pénzintézetnél

CIB Bank a Teréz körúton 2016 augusztus 19. bank, pénz, pénzintézet,
CIB Bank a Teréz körúton 2016 augusztus 19.
Vágólapra másolva!
Telefonos applikációján keresztül értesíti ügyfeleit a CIB Bank, hogy augusztus 3-án 22:00 és augusztus 4-én 06:00 között elektronikus csatornáik nem lesznek elérhetők.
Vágólapra másolva!

Augusztus elejétől új funkciókkal és megjelenéssel, valamint megváltozott felépítéssel várja az érdeklődőket a weboldal.

Az internetes, illetve mobilapplikációs felületük megújítása miatt kerül sor a leállásra.

Az új honlap kialakításakor kiemelt cél volt, hogy a felhasználói igényeknek megfelelően átlátható formában, röviden és egyszerű szóhasználattal mutassák be termékeiket és szolgáltatásaikat, hogy ügyfeleik könnyen és gyorsan tudják intézni pénzügyeiket.

CIB-bank a Teréz körúton Fotó: Szabó Gábor - Origo

A megújult weboldalon a már megszokott extra funkciók – mint például a fióki időpontfoglalás, az online üzenetküldés és panaszbejelentés vagy a valutaváltó – mellett olyan

új lehetőségek is az ügyfelek rendelkezésére állnak majd, mint a Google Térkép alapú, geolokáció segítségével működő fiók és ATM-kereső vagy a főoldalról és az aloldalakról is elérhető visszahíváskérés.

Emellett a megújult személyikölcsön- és lakáshitel-kalkulátorok segítségével válogathatnak a hitellehetőségek közül az érdeklődők.

Ősszel a fentiek mellett olyan további innovatív megoldások is érkeznek, mint a teljesen online intézhető bankszámlanyitás és személyikölcsön-igénylés, valamint chatfunkció is az ügyfelek rendelkezésére áll majd.

A weboldal és annak minden funkciója tabletről és mobiltelefonról is elérhető lesz.