Így igényelhet kölcsönt egy órán belül az otthonában

adult bill britain business cafe cash check economy england finance hands holiday lifestyle money note outside paying payment person pound purse restaurant table travel twenty united kingdom wallet woman young
Vágólapra másolva!
Hónap vége van és eltört a vízcső? Vagy nem folyik le a víz? Nincs áram? Netán más célból kell azonnal a pénz? Rögtön segít a MikroCredit, amelynek MiniKölcsönével első alkalommal legfeljebb 45 ezer forinthoz juthatunk hozzá munkanapokon akár egy órán belül, ám határidőre történő visszafizetés esetén második alkalommal már feljebb is mehet az összeg. A kölcsön teljesen online is felvehető, azaz ki sem kell mozdulnunk az otthonunkból.
Vágólapra másolva!

Gyors pénzügyi segítséget ígér a MikroCredit, kihasználva, hogy 2017. július 20 óta már teljesen online is köthetünk szerződést pénzügyi konstrukcióra. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél úgy is felveheti a kölcsönt, hogy Android, vagy akár IOS rendszerű tabletjével vagy okostelefonjával azonosítja be magát és írja alá a hitelszerződést anélkül, hogy bárhová el kellene mennie. Ezzel nemcsak a városokban, de akár az ország postával vagy takarékszövetkezettel nem rendelkező legtávolabbi falujában is - pozitív hitelbírálat esetén - bárki hozzájuthat a pénzhez, melyet a bankszámlájára utalnak, Expressz Szolgáltatás esetén munkanapokon akár még az igénylés napján is.

A teljesen online ügyintézéssel és aláírással a MikroCredit országosan egyedülálló szolgáltatást nyújt a MiniKölcsönnel.

A szabadfelhasználású MiniKölcsön igénylése 3 egyszerű lépésben kezdeményezhető a konstrukció honlapján. Először el kell döntenie az ügyfélnek, hogy a szokásos, legfeljebb 40 napos átfutási idővel kéri a kölcsönt, vagy - felár ellenében - akár egy órán belüli, de legkésőbb a következő munkanap 12 óráig megvalósuló hitelbírálattal. Második lépésben ki kell választania a kölcsönösszeget, mely 25 és 45 ezer forint között lehet első alkalommal. Ha az ügyfél pontosan törleszt, akkor a későbbiekben egyre emelkedhet a következő kölcsön maximális összege, a negyedik alkalomtól akár már 150 ezer forintig is. Végül harmadik lépésben ki kell választani, hogy 30 és 45 napon belül mikor szeretné visszafizetni a kölcsön összegét egyösszegben, kamattal növelve.

Ha ezeket kiválasztotta az ügyfél a MiniKölcsön honlapján, akkor egy rövid regisztrációs folyamat következik az e-mail címével és mobiltelefonszámával, majd máris igényelhető a kölcsön. A kölcsön igényléséhez fedezet nem szükséges.

Az igénylésnél az ügyfél választhat hagyományos, papír alapú folyamat, vagy a legkorszerűbb, tisztán elektronikus ügyintézés között.

Utóbbi esetben egy videó azonosítással és az elektronikus aláírással teljes értékű kölcsönszerződés jön létre.

A pozitív kölcsönbírálat után az ügyfél kezdeményezi a video azonosítást, amely során a MikroCredit munkatársa elvégzi az ügyfélazonosítást. Az online igénylés lehetséges okostelefonon, tableten vagy akár számítógépen keresztül is, azonban a szerződéskötéshez mindenképpen vagy az okostelefonunkra, vagy a tabletünkre lesz szükség ugyanis egy applikáción keresztül történik a dokumentumok elektronikus aláírása.

Ha valaki személyesen szeretné aláírni a dokumentumokat, erre Budapest több pontján, továbbá Miskolcon és Békéscsabán van lehetőség jelenleg.

A MiniKölcsönnel akár pár órán belül hozzájuthatunk első alkalommal legfeljebb 45 ezer forinthoz anélkül, hogy kimozdulnánk a szobánkból Forrás: MoneyGram

Mennyibe kerül?

A MiniKölcsön cikkünk megjelenésekor éppen akciós, ami igen kedvező kamatozást jelent:

évi 9,5 százalékos hitelkamat mellett a teljes hiteldíj mutató (THM) mértéke 9,9 százalék.

A futamidő alatt a kamatozás fix, azaz a kamat nem változik. Amennyiben az ügyfél nem kérte az Expressz Szolgáltatást és legkésőbb a vállalt határidőre banki átutalással pontosan visszafizeti a kölcsönösszeget, úgy a kamaton felül semmilyen plusz költséget nem kell fizetnie. Azaz a 45 ezer forintos kölcsönre 45 napra vállalt visszafizetés esetén 45 ezer 527 forintot fizet vissza.

Ha az ügyfél nem tudja, vagy nem szeretné visszafizetni a kölcsönt a vállalt határidőre, akkor a kamat (a fenti esetben 527 forint) és a változó, ún. prolongációs díj határidőre történő megfizetésével a MikroCredit meghosszabbítja a MiniKölcsönt egy újabb, az előzővel megegyező futamidőre.

Ekkor a kölcsön összegéből semmit sem kell visszafizetni.

Ez a hosszabbítás az elsővel megegyező futamidőnként bármennyi alkalommal meghosszabbítható pusztán a kamat és a prolongációs díj határidőre történő megfizetésével.

A MiniKölcsönnél természetesen nem csak meghosszabbítás, de előtörlesztés is lehetséges.

Az ügyfél akkor is igényelhet MiniKölcsönt, ha máshol már rendelkezik hitelszerződéssel, azonban egyszerre csak egy aktív MiniKölcsöne lehet.

Amennyiben a határidőig kiegyenlíti az ügyfél a tartozást, mindenféle késedelem nélkül, úgy a következő alkalommal még gyorsabban és egyszerűbben juthat kölcsönhöz. A második és azt követő alkalmakkal ráadásul az ügyfél által felvehető összeg maximális értéke is növekszik. A törlesztés onnantól számít elfogadottnak, hogy a számlára beérkezett az ügyfél által utalt összeg. A kölcsön sikeres törlesztése után magasabb összeg igényelésére is lehetőség van.

A cikk megjelenését a MikroCredit Zrt. támogatta.