Figyelmeztet az Aldi: gond van az egyik termékkel

Aldi
A woman pushes a shoppping trolley as she leaves an Aldi supermarket store in London on September 26, 2016. Aldi UK announced on Monday that it will invest Ł300 million ($389 million, 346 million euros) to revamp its stores over the next three years. Aldi and its German rival Lidl have boomed in Britain, grabbing market share from traditional supermarkets Asda, Morrison, Sainsbury's and Tesco, as customers tightened their belts to save cash. / AFP PHOTO / Daniel Leal-Olivas
Vágólapra másolva!
Az Aldi Magyarország elővigyázatosságból visszahívta a Gardenline lábtámasszal ellátott függőszékét - közölte az áruházlánc.
Vágólapra másolva!

A terméket, amely április 26-ától július 3-áig volt forgalomban, a vásárlók bármelyik Aldi üzletbe visszavihetik, a vételárát blokk hiányában is visszatérítik.

Gond lehet az áruházláncban árult egyik termékkel (illusztráció) Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A horognál lehet a baj

A visszahívást azzal indokolták, hogy egyes esetekben a termékhez csomagolt, mennyezethez rögzítendő biztonsági horognál anyagfáradás fordulhat elő.

Ennek következtében a biztonsági horog meghasadhat, és a függőszék leeshet.

Mindezek miatt az Aldi Magyarország arra kéri a vásárlókat, hogy

a termékhez csomagolt, mennyezethez rögzítendő biztonsági horgot a továbbiakban ne használják.

A termékvisszahívás nem jelenti az előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelősségének megállapítását - jelezte a cég honlapján.

Nemrégiben az Ikea is visszahívásra kényszerült: egy kisállatoknak készült vízadagoló használata során, két kutya is megfulladt. Ahogy az Origo megírta, akkor az Ikea is kérte a vásárlókat a termék visszavitelére.