Ezek a legjobban fizetett állások az Apple-nél

adult beautiful business businessman businesspeople businesswoman colleague company computer conference corporate desk discussion employee executive explaining female finance group lady laptop male man manager meeting modern office organization people per
22475345 - top view of working business group sitting at table during corporate meeting
Vágólapra másolva!
A Glassdoor adatainak felhasználásával készült listán az olyan felsővezetők, mint Tim Cook vezérigazgató, vagy az ügyvezetők, nem szerepelnek.
Vágólapra másolva!

Az 1976-ban alapított amerikai multinacionális, technológiai vállalat főként hardvergyártással foglalkozik, de emellett egyre növekvő befolyást szerez a szoftverpiacon is. Az Apple alkalmazásában jelenleg 123 ezren dolgoznak.

Illusztráció Forrás: Origo

5, Kreatív igazgató – 210 ezer dolláros fizetés (57,4 millió forint)

Az olyan cégeknél, mint az Apple, ahol a tervezés és a kivitelezés kulcsfontosságú, a kreatív igazgatónak nagy szerepe van a termékek kiválogatásában.

Az Apple kreatív igazgatója a kommunikációs részleget vezeti, ők a hirdetésekért, marketingért és promóciókért felelősek.

4, Vezető jogi képviselő – 213 ezer dolláros fizetés (58,2 millió forint)

Ez a tisztség legalább nyolcéves tapasztalatot igényel. Egy olyan nagyvállalatnál, mint az Apple, egy sokoldalú ügyvédnek ebben a komoly pozícióban képesnek kell lenni megoldani bármit az ingatlanügyletektől az etikai jogsértéseken át a védjegyvitákig.

Illusztráció Forrás: PhotoAlto/Sigrid Olsson / Altopress/Sigrid Olsson

3, Szoftverfejlesztési igazgató – 230 ezer dolláros fizetés (63 millió forint)

Ehhez a pozícióhoz legalább mesterdiplomával kell rendelkezni számítástechnikából, matematikából vagy mérnöki tudományokból, valamint

kell legalább tízéves tapasztalat a szoftvertervezés terén, és ugyanennyi vezetői tapasztalatra is szükség van.

2, Igazgató – 254 ezer dolláros fizetés (69,4 millió forint)

Az Apple-nél az igazgató valójában egy olyan magasan képzett és sokféle tapasztalattal rendelkező menedzser, aki képes a vállalat különböző szintjein vezető szerepet vállalni.

1, Vezető igazgató – 309 ezer dolláros fizetés (84,5 millió forint)

A vezető igazgató az egyik legmagasabb vezetői pozíció, ám ehhez több évtizedes vezetői tapasztalatra van szükség, valamint a cég működésének pontos ismeretére.