Koszorúslány: az egyik legjobban fizetett állás

Newlyweds kissing at wedding reception 20s Blowing Bouquet Bride Bridesmaid Bubble Wand Caucasian Celebration Congratulating Couple Day Dress Drinking Enjoyment Event Female Flower Bed Formal Garden Friendship Groom Guest Happiness Kissing Love Married Ne
Young newlyweds kissing and enjoying romantic moment together at wedding reception outside, wedding guests in background blowing bubbles
Vágólapra másolva!
Igen, már profi koszorúslányt vagy násznagyot is bérelhetünk esküvőre, aki nemcsak szórakozni kíván a rendezvényen, hanem a menyasszony vagy a vőlegény nyugalmát biztosítja.
Vágólapra másolva!

Bár az esküvők önmagukban is drága eseménynek tekinthetők, azonban hozzáértő koszorúslányt vagy násznagyot fogadni minden pénzt megér. És mára már számos ügynökség foglalkozik a profik közvetítésével.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/pojoslaw/Halfpoint

A Bark.com egy olyan online piactér, amely az Egyesült Királyság területén összeköti az esküdni vágyókat a profi segítséggel, és

akár 120 dollárt (32 ezer forint) is hajlandó fizetni az ifjú pár, csak azért, hogy minden zökkenőmentesen menjen a jeles napon.

A New York-i székhelyű BridesMaidForHire.com-on – amit Jen Glantz alapított – akár ezer dollárt (270 ezer) is hajlandóak kifizetni, csak azért, hogy a koszorúslány mindenben a menyasszony segítségére siessen. Hasonló szolgáltatást nyújt a GroomsManForHire oldal, ahol násznagyot lehet bérelni már napi 299 dollárért (80 ezer forint).

A profi koszorúslány vagy násznagy munkája hasonlít az esküvői tervezőkéhez: kezdve a lánybúcsúval egészen a szertartás végéig tarthat a munkájuk.

Illusztráció Forrás: Getty Images/Csondy/

A Bark.com weboldala kiemeli, hogy ez a szolgáltatás nem csak azoknak lehet életmentő, akik nem rendelkeznek elegendő baráttal vagy családtaggal a nagy napra, ez inkább egy befektetés a nyugodt és zökkenőmentes esküvőre, ahol így az ifjú pár nyugodtan élvezheti a ceremóniát és az azt követő lagzit.