Két hétbe kerül egy megüresedett villanyszerelői állást betölteni

Pokol Flóra diák diákmunkás dolgozik ékszer főiskolás gyűrű hallgató HASZNÁLATI TÁRGY HÉTKÖZNAPI körömlakk MŰSZAKI ESZKÖZ ÖLTÖZÉK KIEGÉSZÍTŐ SZEMÉLY TÁRGY telefon telefonál toll Nyíregyháza, 2013. július 22.
Pokol Flóra főiskolai hallgató, diákmunkás logi
Nyíregyháza, 2013. július 22. Pokol Flóra főiskolai hallgató, diákmunkás logisztikai feladatokat intéz telefonon a Hübner-H Kft. gyárában Nyíregyházán 2013. július 22-én. A Világgazdaság gazdasági napilap szerint a válság előtti szintre emelkedett a diákmunka piaca, a felsőoktatással járó nagyobb költségek miatt egyre élénkebben keresik a tanulók a munkavállalási lehetőséget. A német Hübner cégcsoport rendszerellátóként közlekedéstechnikai és gyógyászati ágazatok számára gyárt gumi és műanyag alapanyagú termékeket. MTI Fotó: Balázs Attila
Vágólapra másolva!
Kelet-Magyarország egyik vezető munkaerő-közvetítő cége, a HSA Kft. közel 20 éve foglalkozik ezzel a tevékenységgel. Megvizsgálták, hogy saját adataik alapján öt kiválasztott szakmában mennyi idő alatt lehet betölteni egy megüresedett álláshelyet. A hiányszakmáknál ehhez megfelelő fizetést is társítani kell, ott ugyanis a jelölt diktál.
Vágólapra másolva!

Villanyszerelő - 2 hét

A villanyszerelő az egyik legkeresettebb szakma jelenleg. Kellő felkészüléssel két hét alatt biztosan meg lehet találni az ideális jelöltet, már ha a cég megfizeti azt a bért, amit a szakember kér, hiszen a legkeresettebb szakmáról van szó.

Call centeres - 2 hét

Állandóan keresnek idegennyelv-tudással rendelkező telefonos ügyfélszolgálati munkatársakat. A nyelvtudás általában nem probléma a fiatal munkaerőnél, hiszen az egyetemekről kikerülők beszélnek idegen nyelven. Az angol mellett még egy nyelvet kell általában beszélni folyékonyan, ez a német, az olasz, a francia vagy a spanyol szokott lenni. Más nyelveknél két hétnél hosszabb a határidő.

Call centeres munkakörbe angolul, plusz még egy népszerű idegen nyelven beszélő jelentkezőt két hétbe kerül megtalálni Forrás: MTI/Balázs Attila

CNC gépkezelő és programozó - 3-4 hét

A gépkezelő könnyen megtanulható munka, erre három hét alatt lehet munkaerőt találni. A CNC programozó viszont komoly szaktudást igénylő munka, ilyen jelentkezővel négy hét alatt lehet betölteni egy megüresedett állást.

Két további pozíció betöltési idejéről a Hrportál.hu-n megjelent eredeti cikkben olvashatnak.