Ezekben a szállodákban királyi bánásmód jár májusban

Harry herceg és Meghan Markl esküvőjének helyszíne egy kísértetkastély Windsor kastély
Harry herceg és menyasszonya Megan Markle ebben a windsori kastélyban mondják ki a "boldogító igent" 2018. május 19-én.
Vágólapra másolva!
Nagyon kevesen kaptak meghívást a május 19-én tartandó királyi esküvőre a Windsori kastélyba, ezért több szálloda is királyi esküvői csomagokat állított össze a jeles napra, hogy azok is a párral ünnepelhessenek, akik nem tudnak jelen lenni az eseményen – persze ehhez jó mélyen a zsebükbe is kell nyúlniuk.
Vágólapra másolva!

A CNBC összeállításában amerikai és angol ajánlatok is szerepelnek azon vendégeknek, akik át akarják élni az angol esküvő királyi érzetét.

Harry herceg és menyasszonya Megan Markle ebben a windsori kastélyban mondják ki a "boldogító igent" 2018. május 19-én. Forrás: Getty Images/Dan Kitwood

A királyi esküvői vendég csomag a Fairmont Washington szállodában már 75 ezer dollárért (20 millió forint) elérhető, ráadásul magában foglal egy páros, első osztályú repülőutat az Egyesült Államok területén.

Továbbá a georgetowni szállodában ezért két éjszakát lehet eltölteni a Royal Suite lakosztályban, egy 10 ezer dolláros (2,6 millió) ajándékutalvány is jár a Burberry üzleteibe, monogramos esküvői torta, külön szakács készítette étel a vendégeknek és a kisállataiknak, egy saját komornyik, valamint meghívó a szálloda Royal Garden partijára.

A New York-i Conrad szállodában pedig „Hercegi eljegyzés" szolgáltatás csomagot is lehet vásárolni. Ez kétéjszakás tartózkodást jelent a szálloda Conrad Suite lakosztályában, amit rózsaszirmokkal hintenek be, egy üveg pezsgőt, egy egyórás városi helikopter túrát, valamint egy privát jegygyűrű megbeszélést a London Jewelers szakemberével.

Ez a lehetőség 7 ezer dollárba (1,8 millió forint) kerül, ám ez nem tartalmazza a Meghan Markle eljegyzési gyűrűje alapján készített jegygyűrűt, az a csomag már 17 ezer dolláros (4,5 millió forint).

Illusztráció Forrás: AFP/Mint Images

A The Drake is több lehetőséggel jött ki, elsősorban azokra a párokra gondoltak, akik Chicagoban ünnepelnék az ifjú hercegi párt. Minden májusi hétfőn fondüt szolgálnak fel a királyi tematikájú előadás mellé, ami 25 dollárt (7 ezer forint) kóstál.

Ezenfelül számos, a királyi család által inspirált koktél készül, az ebből származó bevétel egy része pedig a Harry herceg által támogatott jótékonysági szervezet, az Invictus Games Foundationhöz kerül.

A nagy napon királyi vacsorát adnak a bálteremben, a menü pedig ugyanaz lesz, amit 1996-ban Diana hercegnőnek is felszolgáltak, amikor meglátogatta a szállodát – erre a jegyek 80 dollárnál (21 ezer forint) kezdődnek. Ráadásul arra is van lehetőség, hogy egy éjszakára lefoglalja valaki azt a lakosztályt, ahol Diana hercegnő is megszállt 22 éve.

Meghan Markle Forrás: AFP/Andrew Milligan

A szeles városban még egy másik szálloda is igyekszik exkluzív ajánlattal kedvében járni a királyi esküvő rajongóinak. A Hilton Chicagonak ráadásul maga II. Erzsébet angol királynő és Fülöp edinburgh-i herceg is vendége volt korábban.

A szálloda által kínált Királyi Románc csomag 8.500 dollárba (2,2 millió forint) kerül, és tartalmaz egy három szobás privát lakosztályt, ahol az egyik szobát az esküvői szertartásnak megfelelően díszítik fel, a menü pedig tartalmaz olyan fogásokat, amit a ceremónia után az ifjú pár is el fog fogyasztani.

Ezenfelül a csomagban van egy magán helikoptertúra a város fölött és annak környékén, egy üveg Dom Perignon pezsgő.

Akik nem tudtak bejutni a Windsori kastélyba a nagy eseményre, azoknak sincs okuk az aggodalomra, ugyanis a New Orleans-ban található Windsor Court Hotel híres arról, hogy a királyi családhoz köthető ünnepekre mindig készül valamivel. A királyi esküvő tiszteletére most teljes hétvégi programot kínálnak. 52,000 dollárért (13,7 millió forint) cserébe a vendégek első osztályú repülőjegyet kapnak a kontinens bármely pontjáról, hogy azzal érkezzenek a két hálószobás elnöki lakosztályt kínáló hotelbe, ahol három éjszakát maradhatnak.

Ezenfelül a hölgyeknek jár még egy kalapos ruhaköltemény, valamint 4 ezer dollár (1 millió forint) értékig élvezhetik a szálloda wellness szolgáltatásait, étel- és italkülönlegességeit.

Illusztráció Forrás: DPA/AFP/Heiko Wolfraum

Az Arch London szintén esküvői csomagot ajánl májusban, ami egy kétéjszakás pihenést tartalmaz egy kétszobás lakosztályban, Britannia legjavát felvonultató háromfogásos vacsorát, valamint egy pezsgős reggelit, egy túrát a Windsori kastélyba, valamint egy száz dolláros (26 ezer forint) ajándékutalványt a Fortnum & Mason üzletbe – és mindezért 5.500 dollárt (1,4 millió forint) kell fizetni.

A Mercure London Hyde Park-i és kensingtoni szállodája május 16 és 19 között minden Harry és Meghan, vagy Megan nevű vendégnek ingyenes, egyéjszakást szállást biztosít reggelivel együtt.