Csekkolja, hogy a cége vállalható vállalkozás-e!

Startup illusztráció
Vágólapra másolva!
A Vállalható Vállalkozás egy önellenőrző teszt a cégek számára. Célja, hogy a vállalkozók, cégtulajdonosok átláthassák, hol tartanak olyan területeken, mnt átláthatóság, tudatosság és felelős üzleti magatartás.
Vágólapra másolva!

Aki büszke a cégére, csapatára, a cége által felhalmozott tudásra, teljesítményre, akiknek elégedettek a munkatársai, az ügyfelei, a partnerei, annak ajánlják a Vállalhatóvállalkozás.hu oldal gazdái, hogy kitöltsék a tesztet. A teszt kitöltése során olyan kérdésekre kell választ adni, mint például kerülik-e a fekete foglalkoztatást, mekkora a fluktuáció az alkalmazottak között, mennyire vonják be a munkavállalókat az ötletelésbe és a döntéshozatalba, mennyire ellenőrzik a beszállítókat, vagy mekkora arányt tesznek ki a közpénzből származó megrendelések.

Ha büszke a csapatára, csekkolja, hogy más területeken milyen tennivaló akad még ahhoz, hogy cége vállalható vállalkozás legyen Forrás: Shutterstock

Eddig 445-en töltötték ki a tesztet, és aki 80 százalék feletti eredményt ér el, megkapja a "Vállalható Vállalkozás" címet, melyet már birtokolnak például az alábbi cégek: Aimotive, Klub Rekreáció Kft., Balabit-Europe Kft., Bookr Kids, Digital Natives, Libri, Ma este Színház!, Miutcánk, a Neticle, Prezi vagy Hosszúlépés.

A teszt weboldala: http://www.vallalhatovallalkozas.hu/

(A Forbes.hu nyomán.)