A KFC újításával repedésig ehetjük magunkat

KFC, Anglia, Hétfő óta több étterem nem nyitott ki Angliában
(FILES) In this file photo taken on February 19, 2018 The signage outside a closed KFC fast food store is seen in south London on February 19, 2018. Hundreds of KFC outlets remained shut in Britain on February 21 due to a supply crisis, leaving fans craving a fix of deep-fried chicken. The shortages, which are expected to last all week in some parts of Britain, have prompted online mockery and disbelief aimed at the US fast-food giant. / AFP PHOTO / BEN STANSALL
Vágólapra másolva!
A gyorséttermi lánc új lehetőségét Dél-Kaliforniában vették észre, a 8.99 dolláros (2.260 forint) menü a felnőttekre vonatkozik, de van gyerek, tini és nyugdíjas menü is.
Vágólapra másolva!

A kaliforniai Banning városában található az a KFC, ahol először kínálnak „all you can eat", az az egyél annyit, amennyi beléd fér akciót.

Illusztráció Forrás: AFP/Ben Stansall

A felnőttek számára 8.99 dolláros ár már tartalmazza az üdítőt, ami a KFC éttermeiben rendre újratölthető, míg az ital nélküli ár 7.99 dollár (2 ezer forint).

A cég ráadásul minden korosztályra gondolt: kettőtől ötévesek 2.99 dollárért (750 forint), a hattól tizenkét évesek valamint a nyugdíjasok pedig 5.99 dollárért (1.500 forint) fogyaszthatnak. Csak salátával pedig az egész menü 3.99 dollárba (ezer forint) kerül.

A KFC már korábban is nyitott éttermet, ahol elérhető ez az akció, Japánban, Oszakában például már 2015-ben, ami az akkori második – az első szintén ebben a városban található – „all you can eat" lehetőséget kínáló egység volt.