Vágólapra másolva!
Az ULYSSYS, az Acelity és az MKK lettek idén A Legfittebb Munkahely Díj büszke tulajdonosai. A 2013-ban privát kezdeményezésre megalapított díj célja a munkavállalói jóllét és a vállalati kultúra emelése a céges sportprogramokon keresztül.
Vágólapra másolva!

Idén három kategóriában ítélték oda A Legfittebb Munkahely Díjat.

Az induló középvállalatok között az ULYSSYS Számítástechnikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft., a nagyvállalatok sorából az Acelity – KCI Hungary; a közigazgatási szférából pedig a Magyar Követeléskezelő Zrt.

lettek 2018 legfittebb munkahelyei.

Az elbírálás szempontjai a jelentkezők között a rendszeresen sportolók aránya, a vállalati sporttámogatás mértéke és ennek munkavállalói megítélése voltak.

A nyertes cégeknél átlagosan 60 százalékos a rendszeresen sportolók aránya és átlagosan 80 százalékos a munkavállalók elégedettsége munkahelyének sport támogatásával.

A program missziója az, hogy a munkavállalók életének természetes része legyen a rendszeres sport Forrás: Shutterstock

A Legfittebb Munkahely 2018 Díj tulajdonosai a titulus mellett kapnak egy 100 ezer forint értékű sporteszközbérlést a Team Rekreáció jóvoltából, valamint egy éves Battlejungle előfizetést, ami egy felhasználóbarát munkahelyi sportprogram applikáció.

A nyeremények között válogatva a hagyományos sport programok mellett, akadnak igazi különlegességek is. Ilyen a tíz méteres Bagjump, melyben ki lehet próbálni a szabadesés élményét; de választható egy óriási mászófal is a cég udvarára, esetleg egy kirándulás a virtuális valóságban az Icaros VR virtual trainer eszköz segítségével.

Cikkünk a Piacésprofit.hu írása alapján készült.