Újabb vidéki nagyvárosokban érhető el a Tesco Online Bevásárlás

tesco, sztrájk, dolgozók
Győr, 2017. szeptember 8. A győri Tesco hipermarket áruház 2017. szeptember 8-án. Az áruházlánc sajtóosztályának tájékoztatás szerint az áruházak többsége a dolgozók egy részének sztrájkja ellenére továbbra is nyitva tart. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
A Tesco honlapja szerint újabb vidéki nagyvárosokban is elérhető a népszerű Tesco Online Bevásárlás. Térképen mutatjuk be, hogy mely ügyfelek örülhetnek.
Vágólapra másolva!

Mostantól Debrecenben, Nyíregyházán, Hajdúszoboszlón és Hajdűböszörményben is elérhető a Tesco onine vásárlós felülete, így az ott lakók is könnyedén tudják intézni bevásárlásukat az interneten.

Az üzletlánc kiemeli, hogy több mint 20 ezer termékből vállogathatnak a vásárlók, amelyeket a Tesco házhoz is visz.

A házhozszállítás 2013-ban indult el Budapesten, azóta pedig már 103 településen érhető el. Az áruházlánc az elmúlt években 20 millió rendelést kézbesített, összesen több mint 500 ezer címre

A pirossal jelzett területeken mostantól elérhető a Tesco online szolgáltatása Forrás: tesco.hu

A kézbesítők az 5 év alatt mintegy 10 millió kilométert tettek meg autóikkal, mely során több mint 150 millió terméket szállítottak házhoz. A kosarak tartalma alapján a legtöbb kiszállított termék a víz és pékáru kategóriából került ki, az 5 év legnépszerűbb terméke pedig az ásványvíz, a tej, a kristálycukor, a lédig banán és a kígyóuborka volt.

Érdekesség, hogy a legkisebb rendelés csupán 5 darab Túró Rudiból állt, míg a legnagyobb értéke körülbelül 400 ezer forint volt.

Emellett a rendeléskor a felhasználók több mint 60 százaléka a Tesco hűségkártyáját is használja.