Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Lebomló, eperízű szívószállal hódít sokak kedvenc alkoholos itala

Friends toasting cocktails at a party Real People Candid Leisure Activity Women Females Men Males Four People Group Of People Weekend Activities City Life Celebration Youth Culture 20-29 Years Young Adult Smiling Standing Holding Fun Multi-Ethnic Group To
Friends having fun and drinking cocktails outdoor on a rooftop get together. Group of friends hanging out and toasting drinks outdoors. Focus on glasses.
Vágólapra másolva!
A környezetszennyezés miatt egyre több vállalat igyekszik lecserélni a műanyagot. Most az alkoholos italokat forgalmazó Gordon's rukkolt elő ötletes megoldással. A műanyag szívószálak helyett többféle ízben kapható, természetes módon lebomló szívószálat kínálnak a dobozos üdítőik mellé.
Vágólapra másolva!

A Gordon's dobozos alkoholos üdítői mostantól ízesített, természetesen lebomló szívószálakkal is kaphatók. A kezdeményezés nemcsak környezetbarát, hanem a vállalat szerint remek csavart is ad a népszerű italoknak.

Illusztráció Forrás: Gordon's

A szívószálakat olyan ízben dobták piacra, hogy azok passzoljanak a Gordon's különböző koktéljaihoz. A lime-os ízű a gin tonichoz, míg a citromos a rumos kólához illik majd a leginkább.

A szívószálakat a 31dover.com nevű weboldalon augusztus végétől már meg is lehet rendelni, azonban az árról még nincsenek hírek. Nem ez az első alkalom, hogy egy vállalat megpróbálja mellőzni a műanyagot. A Shakes Iced Cream Cafe például tésztával helyettesítette a szívószálakat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről