Igazi álommunkát kínál ez a matraccég

alvas_tech
Ön is szeret valaki karjaiban elaludni, vagy úgy, ha átölelik? Nos, a súlyozott takarók pont ezt a hatást fejtik ki, és több gyártó is készít ilyeneket (például YnM Weighted Blanket). Ideális esetben a takaró a testsúlyunk körülbelül 10%-ával nehezedik ránk, így mindenkinek egyénileg kell kiválasztani a megfelelőt, és máris adott a nyugodt, ölelgetős érzésű alvás.
Vágólapra másolva!
A Mattress Firm heti húsz órás pozícióba keres olyan embereket, akik tesztelnék matracát, és ezt a közösségi médiában akár reklámoznák is.
Vágólapra másolva!

A hirdetés szerint olyan embereket keresnek, akik hajlandóak pihenni a matrac teszteléséért. A cég azonban nemcsak a matracokat vizsgálja, hanem figyelik az optimális fej- és lábtartást az állítható ágylapokon, valamint azt, hogy miképpen lehet mobilozni, enni, olvasni, filmet nézni vagy akár írni az ágyon.

Illusztráció Forrás: Amazon

A vállalat továbbá videókat és képeket is készít a tesztelésről, és alvással foglalkozó szakembereket is megkérdez, ugyanúgy ahogy a helyi, houstoni embereket is az alvási szokásokról.

Ezzel a kampánnyal nagyobb betekintést engedünk vásárlóinknak a termékünkbe, élőben kérdéseket is feltehetnek, valamint megmutatjuk a cégkultúránkat is – összegezte Scott Thaler, a Mattress Company marketing vezetője.

„Úgy éreztünk ez a legalkalmasabb idő arra, hogy megosszuk az alvás szeretetét, és másoknak is lehetőséget adjunk, hogy az alvás legyen a munkájuk. Ahogy bővítjük a cég kínálatát, úgy keressük azokat, akik megosztják személyes tapasztalataikat, és ezzel tovább fejleszthetjük termékeinket" – nyilatkozta a MoneyIsh-nek Thaler.

Egy igazi éjszakai vagy nappali alvás pedig felbecsülhetetlen.

Háromból egy amerikai ugyanis alváshiányos, ez pedig elhízáshoz, szív- és érrendszeri problémákhoz és cukorbetegséghez vezethet.

A globális alvásellátó piac pedig 2022-re 79, 85 milliárd dolláros üzletággá fejlődik.