Félidőnél jár a Startup Campus V4 Global Tour

Startup Campus V4 Global Tour
A Startup Campus V4 Global Tour londoni állomásán
Vágólapra másolva!
2018. június 13-15 között, a London Tech Week keretében ötödik állomásához érkezett a V4-es startup ökoszisztémát támogató Startup Campus V4 Global Tour. A globális túra részeként rendezték meg a Startup Campus London egyetemi inkubációs program záró eseményét is, melyen a tavaszi képzésen résztvevő hallgatói innovatív magyar projektek mutatkoztak be.
Vágólapra másolva!

A Global Tour keretében kiutazó régiós startup vállalkozásokhoz Londonban élő magyar fiatalok is csatlakoztak a Magyar Nagykövetségen rendezett üzleti reggelin. A résztvevők inkubátorok, befektetők előtt mutatkoztak be, Magyarország londoni nagykövetének társaságában.

A programsorozat második napján, a magyar Bankzee és Trustchain, a lengyel Transparent Data és a Cancer Center a London Tech Week fő eseményére,a TechXLR8 elnevezésű konferenciára látogattak el,

melynek egyik pitch versenyét a Cancer Center nyerte meg.

A Startup Campus V4 Global Tour londoni állomásán Forrás: Szőcs Tekla/Enterprise Hungary

A nap második felében Londonban élő magyar fiatalok prezentálták innovatív vállalkozói ötletüket a Startup Campus London egyetemi képzés tavaszi szemeszterének eseményén.

A szakmai zsűri győztesnek az oxfordi fiatalokból álló épületenergetikai fejlesztésen dolgozó Ecosync csapatát választotta.

A Global Tour pénteki záró rendezvényét a MindSpace új közösségi irodájában szervezték,ahol a fintech és az energetika iparági fókuszú csapatok bizonyíthattak a befektetőkből zsűri előtt.

Az Ecosync projekt piaci lehetőségei itt is visszaigazolást nyertek, hiszen erről az eseményről is nyertesként távozott.

A global tour következő állomása Hongkong lesz.