Már lehet nevezni a Blastoff startup versenyre

Startup illusztráció
Vágólapra másolva!
Elindult a nevezés a 2018-as Blastoff startup versenyre, amelynek nyertesei a Power Angels 150 ezer eurós befektetési ajánlatával, az OXO Labs féléves akcelerátor programjával, a Google, a Design Terminál, az EURid és az Impact Works különdíjaival gazdagodhatnak.
Vágólapra másolva!

Negyedszer rendezik meg a közép- és kelet-európai régió egyik legnagyobb startup versenyét, amelynek célja, hogy lehetőséget biztosítson induló vállalkozásoknak a bemutatkozásra, és hogy a legjobb ötletek és üzleti tervek számára utat építsen a megvalósításig. A tavalyi évben 114 startup, közülük 91 hazai és 23 külföldi vállalkozás nevezett, a nyertesek között volt a Chempass, a Smartill, a vHeart és a Kontrachess is.

A tavalyi nyertesek közül, a versenyt követően hárman is jelentős összegű befektetéssel gazdagodtak az OXO csoporttól és partnereitől, amelyből az OXO Labs és a Power Angels összesen 80 millió forint összegű befektetést bocsátott rendelkezésre.

A 2018-as versenyre jelentkezni április 22-ig lehet a jelentkezési lap kitöltésével és egy rövid, angol nyelvű bemutatkozóval. A második fordulóban a versenyzők videó interjúkban mutathatják be vállalkozásaikat, a szakmai zsűri által tíz legígéretesebbnek választott jelentkező pedig élőben csaphat össze a Brain Bar első napján, június 1-én.

A tavalyi versenyt követően hárman is jelentős összegű befektetéssel gazdagodtak (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A nyertes vállalkozás 150 ezer euró összegű befektetési ajánlatot kap a Power Angels befektetési társaságtól és részt vehet az OXO Labs által szervezett féléves akcelerátor programban. Ezen felül a versenyzők számos különdíjra pályázhatnak, mint például részvételi lehetőség a főtámogató EURid által szervezett .eu Web Awards díjátadóján, kommunikációs coaching támogatás az Impact Works jóvoltából, mentorálási alkalmak és nagyvállalati összekötések a Design Terminál felajánlásával vagy Google Cloud Credit 3000 dollár értékben a Google felajánlásaként.

További információ és jelentkezés a http://blastoff.eu/ oldalon.