Duplázta karakterei számát a Twitter

Social Media Icons Social Media Icons App Apps Smart phone FACEBOOK TWITTER Instagram WhatsApp Skype Messenger Pinterest Snapchat tumblr YouTube Flickr Facetime
A szövetségi kapitány megtiltotta, hogy a játékosok kommenteket olvassanak
Vágólapra másolva!
Megduplázta az eddig 140-es karakterkorlátját a Twitter azért, hogy a felhasználók könnyebben kifejezhessék magukat rövid üzeneteikben - közölte a Httpool-t, mint a Twitter regionális képviselője.
Vágólapra másolva!

A karakterplafon ritkább elérése miatt a Twitter arra számít, hogy az emberek kevesebb időt töltenek majd a posztok szerkesztésével és könnyebben, gyorsabban meg tudják majd fogalmazni gondolataikat - írták.

Forrás: APA-PictureDesk/HELMUT FOHRINGER / APA / picturedesk.com/Helmut Fohringer

A karakterbővítést egy teszidőszak előzte meg. A tapasztalatok szerint a bejegyzések alig több mint 5 %-a haladta meg a korábbi maximális hosszúságot, ezért a Twitter úgy gondolja, az olvasási szokások nem fognak változni, mivel közel azonos mennyiségű tweet fog megjelenni ezután is az idővonalon. A tweetelők összeségében örültek a fejlesztésnek.

A közlemény szerint, akik a teszt során

többet posztolhattak, több likeot, hozzászólást és említést kaptak,

illetve több követőjük lett, és több időt töltöttek a Twitteren.

Hozzátették, a japán, a koreai és a kínai nyelveken továbbra is 140 marad karakterkorlát, hiszen ezeken a nyelveken nem jelent problémát a karakterszám.