Pokolian megy a Hell

energia ital, energiaital, hell energy, Szikszói üzem,
Vágólapra másolva!
Az idén is jelentős, 30-40 százalékos árbevétel-növekedésére számít a Hell Energy Magyarország Kft. - mondta Jenei Tamás, a cég kereskedelmi igazgatója. A vállalat tavalyi árbevétele 28 milliárd forintot tett ki, szemben az előző évi 19,9 milliárd forinttal.
Vágólapra másolva!

Az árbevétel várható jelentős növekedését az export felfutásával magyarázta, a cég exportja meghaladja az árbevétel ötven százalékát.

A Hell Energy Magyarország 40 országba exportál, több helyen már piacvezető szerepet tölt be az energiaitalok piacán.

Az idén nyáron kezdte meg működését az a csomagolóanyag-gyár, amely Magyarországon egyedüliként alumínium dobozokat készít - mondta Csereklye Barnabás, a Hell csoport tagjának, a Quality Pack Zrt. vezetője. A beruházás mindösszesen 30 milliárd forintba került.

energia ital, energiaital, hell energy, Szikszói üzem, Forrás: MTI/Marjai János

Az üzem teljes kapacitáson évi 1,2 milliárd doboz előállítására lesz képes. A havi 100 millió dobozt a Hell Energy használja majd fel.

Ugyanakkor a cég nem zárja ki, hogy a későbbiekben más vállalkozások számára is eladják termékeiket. A saját gyár létesítésére azért volt szükség, mert a korábbi két beszállítója már nem tudta kiszolgálni az igényeket.