A Gránit Pólus új városnegyedet épít

Vágólapra másolva!
Budapest legértékesebb és legfrekventáltabb területén tervez fejlesztést a Gránit Pólus. A nyugati városközpont a következő évekre tervezett legnagyobb volumenű magán ingatlanfejlesztés a régióban. Az új városnegyedben irodák, kereskedelmi egységek, lakások és szálloda épülnek.
Vágólapra másolva!

A WestEnd City Center szomszédságában található 94 ezer négyzetméteres telekre, 320-450 ezer négyzetméternyi új városnegyedet álmodott meg a Gránit Pólus. A fejlesztés egy modern, sokrétű, inspiráló városi környezetet teremt, amely az épített és zöld környezet, az urbanisztikai megoldások és a szolgáltatási mix révén új életminőséget biztosít a felhasználók számára.

Az ezredfordulós generációt is figyelembe véve, a fejlesztés a legkorszerűbb "smart city" koncepció alapján készül.

Látványterv Forrás: Gránit Pólus Csoport

A fejlesztés egy közel 2 hektáros parkot is magában foglal, ahol a szolgáltatások, a vendéglátás és a szórakoztatás kiemelt szerepet kapnak. Az új városnegyed nemcsak Budapest legvonzóbb és legértékesebb lakó- és munkakörnyezete lesz, hanem új turisztikai látványosságot és célpontot is jelent a fővárosnak.

A tervek szerint akár már 2018 utolsó negyedévében sor kerülhet az alapkőletételre.

Ágházi Gyula a Gránit Pólus vezérigazgatója elmondta, hogy a lokáció és a kiváló megközelíthetőség ma nagyon felértékelődött az ingatlanfejlesztési piacon. Ugyanakkor már az előfejlesztési szakaszban is a fenntartható, környezettudatos szemléletet követik.