Hat mozgóáruházzal nyomul az Aldi a nyári fesztiválokon

aldi bolt üzlet élelmiszer közért
A logo is pictured on a sign outsude an Aldi supermarket store in London on September 26, 2016. Aldi UK announced on Monday that it will invest Ł300 million ($389 million, 346 million euros) to revamp its stores over the next three years. Aldi and its German rival Lidl have boomed in Britain, grabbing market share from traditional supermarkets Asda, Morrison, Sainsbury's and Tesco, as customers tightened their belts to save cash. / AFP PHOTO / Daniel Leal-Olivas
Vágólapra másolva!
Az Aldi először a Szigetre települt ki, idén viszont három fesztiválon és egy gyerekrendezvényen is jelen lesz pop-up üzleteivel.
Vágólapra másolva!

Az Aldi 2016-ban jelent meg először hazai fesztiválon, akkor egy 300 négyzetméteres üzletet épített fel a Szigeten, hozzá tartozó grillterasszal. A szupermarket közleménye szerint a non-stop üzletet rengeteg fesztiválozó kihasználta.

Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója azt közölte, idén a

Gyerek Szigeten, a VOLT Fesztiválon, a Balaton Soundon, a 17. FINA Világbajnokságon és a Szigeten

is kint lesznek.

Az Aldi mozgóáruházakkal nyomul a nyári fesztiválokon Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A mozgóáruházak tulajdonképpen az

áruházak kicsinyített másai,

itt is lehet kapni zöldséget, gyümölcsöt, konzerveket, felvágottakat és tejtermékeket, valamint lesznek a polcon alkoholos italok, csoki és fagyi is. Minden fesztiválhelyszínen lesz grillterasz, ahol az Aldi szakácsai sütik a nyársakat.

Készpénzzel nem, csak bankkártyával és festipay kártyával lehet majd fizetni. Közleményükben azt írták, hogy az italok kivételével mindent az áruházlánccal megegyező árakon lehet majd venni. Hozzátették, a 17. FINA Világbajnokságon tejtermékeket nem lehet majd venni, viszont itt az üdítőitalokat is bolti áron kínálja a vállalat.