Egyre drágábbak a Nadal-órák

TENNIS - MIAMI OPEN 2015 - MEN ATP COURT HOMME men MIAMI OPEN SPORT USA SQUARE FORMAT
Rafael Nadal of Spain removes the bandages, wa can see his Richard Mille luxury watch during the Miami Open, at the Crandon Park Tennis Center on Key Biscayne, Florida, USA, Day one, on March 27, 2015 - Photo Ella Ling / BPI / DPPI
Vágólapra másolva!
A legtöbb teniszsztár nevével majdnem mindent el lehet adni a pólókból, az edzőcipőn át, az autókig és az alsóneműkig, de Rafael Nadal az egyetlen, akiével több százezer dolláros órákat is eladnak.
Vágólapra másolva!

Rafael Nadal szponzori szerződést kötött a svájci Richard Mille óragyártóval, amely két modellt is forgalomba hozott a teniszsztár nevével – közölte az CNBC. Az elsőt, az RM 027 Rafael Nadal Watch-ot

félmillió dollárért kezdték árulni

(>140 mill. Ft.), és el is adták a teljes szettet. Az RM 27-01 ára már 690 ezer dollár volt (>200 mill. Ft.), és ebből is elment mind az 50, amit gyártottak.

Teniszezni is lehet vele Forrás: DPPI media/Ella Ling

A Richard Mille a napokban rukkolt elő az RM 27-02-vel. Az új modell formai kialakításához a Forma 1-ből merítettek inspirációt.

Potom 775 ezer dollárba kerül

(>220 mill. Ft.) „Hogy nem őrült-e ez az ár? Hát, bizonyos szempontból az" – felelte Nadal a CNBC kérdésére.

„De lehet úgy is tekinteni rá, mint egy befektetésre. Ezek mind limitált kiadások, és maga a Richard Mille is egy szelektív márka.

– tette hozzá.

A teniszsztárnak szemernyi kétsége sincs afelől, hogy az ezt a modellt is gyorsan el fogják kapkodni. Ebből is 50 darab készül.

Nadal természetesen viseli az órát, még játék közben is.