Vágólapra másolva!
Háromszáz betöltetlen pozíció van a magyarországi Sparokban. A multi ezért toborzóirodát nyitott a Nyugatinál. Az áruházlánc azért döntött a kitelepülés mellett, mert szeretne minél közvetlenebb kapcsolatot teremteni az álláskeresőkkel.
Vágólapra másolva!

A hálózatban az eladói, a pénztárosi, a reszortfelelősi munkaköröket a legnehezebb pótolni, a logisztikai területen az egész országban jellemző sofőrhiánnyal küzdünk, míg a húsüzemünkbe az elmúlt években a szintén az

egész országra jellemző henteshiány gyűrűzött be

- mondta az Origónak Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.

A Nyugati téri áruházban található irodában két HR-szakértő várja az érdeklődőket. A munkát keresőknek személyes tájékoztatást adnak, rendhagyó módon az állásinterjú és a konkrét jelentkezés előtt minden egyes, munkával kapcsolatos kérdésre választ kaphatnak. Természetesen jelentkezni is lehet az egyes pozíciókra, és akár interjúidőpont egyeztetésére is lehetőség van a megpályázni kívánt állás kapcsán.

Toborzóirodát nyit a Spar Forrás: all rights reserved/Molnarzsolt

Teszt jelleggel nyitottuk meg a toborzóirodát Budapesten, a későbbiekben országszerte tervezzük hasonlók indítását, ha ez beválik, mondta Maczelka Márk.

A Spar folyamatosan keres eladókat, pénztárosokat, árufeltöltőket, konyhai kisegítőket, szakácsokat, henteseket, részleg- és osztályvezetőket Budapest egész területére. A

vállalat nemre, korra és végzettségre való tekintet nélkül

várja a fővárosi vagy a vonzáskörzetben élő, akár pályakezdő érdeklődők jelentkezését a toborzóirodánál. Elsősorban azokat várják, akik érdeklődnek a kereskedelem iránt.

A Spar alapjövedelmen kívül számos béren kívüli juttatást biztosít:

  • 13. havi juttatás,
  • étkezési utalvány,
  • dolgozói kedvezménykártya,
  • utazási költségtérítés,
  • műszakpótlékok,
  • iskolakezdési támogatás,
  • kedvezményes üdülési lehetőségek.

A Spar Magyarországon 13 ezer embernek ad munkát. Az is közölték, hogy természetesen az országos bérmegállapodásban előírt béremelést a Spar dolgozói is megkapják 2017-től.