Megvan az év bankja

bankjegy bankkártya forint mastercard
Budapest, 2015. május 9. Számológép, bankkártyák és bankjegyek a gazdasági, pénzügyi események, hírek illusztrálására. MTVA/Bizományosi: Faluldi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
Az OTP Bank lett a Mastercard versenyén az év bankja, de ezen kívül még három első díjban is részesült. A pénzintézet nyerte el Az év társadalmilag felelős bankja címet, valamint Az év legrokonszenvesebb bankja címet is, amelyet a közönség szavazatai alapján hirdettek ki az ünnepélyes díjátadón. Kovács Antalt, az OTP Jelzálogbank elnökét választották az év bankárának. A Gránit Bank lett az év leginnovatívabb bankja, és a Gránité az év lakossági számlacsomagja.
Vágólapra másolva!

Az OTP Bank lett az év bankja a Mastercard versenyén, az OTP összesen 4 első helyezést ért el:

  • Az év bankja,
  • Az év társadalmilag felelős bankja,
  • Az év legrokonszenvesebb bankja 2016,
  • Az év bankára - Kovács Antal, OTP Jelzálogbank.

Kilenc kategória volt

A Mastercard év bankja versenyének keretében idén kilenc kategóriában indulhattak a Magyarországon lakossági szolgáltatást nyújtó kereskedelmi bankok.

Neves szakemberekből álló zsűri jelölte ki a győztest az indulók közül,

a korábbinál részletesebb értékelési rendszer és pontozási irányelv figyelembevételével, írja közleményében az OTP.

A Gránit lett a leginnovatívabb

A Gránit Bank az év leginnovatívabb bankja, és az év lakossági számlacsomagja kategóriában is első helyezést nyert a Mastercard versenyén. További három kategóriában ezüstérmes, az Év bankja kategóriában pedig a harmadik helyet szerezte meg, ezzel

ebben az évben a legtöbb díjat a Gránit Bank szerezte meg,

tájékoztat a pénzintézet.

Európában elsőként

A Gránit Bank által elnyert az Év leginnovatívabb bankja díj indoklásában a Mastercard kiemelte, hogy a bank üzletpolitikájának kulcseleme az innovációk sorozata, amellyel értéket teremt. A 2016-ban Európában elsőként bevezetett Gránit Pay egy olyan új generációs banki mobiltárca, amellyel a bankkártya néhány másodperc alatt digitalizálható, és attól kezdve az NFC-képes androidos telefonnal lehet fizetni az érintéses fizetésre alkalmas POS-terminálokon. A Gránit Pay funkciót tartalmazó GRÁNIT eBank applikációban ezentúl olyan további innovatív szolgáltatások találhatók, mint a bankkártya időleges zárolását lehetővé tevő Gránit Lock, a kártyalimit egyetlen kattintással való beállítása, a tranzakciókról érkező ingyenes iSMS üzenetek és az élő ügyfélszolgálat élményét adó Videóbank.

és itthon még nem elterjedt, ötletes terméket honosított meg, továbbá modern, ügyfélbarát értékesítési csatornát fejlesztett és működtet" – mondta Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója.