Történelmet ír ez a vibrátor

"A szűkebb adottságú lányoknak elkél majd a síkosítás" - Forgófejes nyuszivibrátort teszteltünk intim orgazmus
Vágólapra másolva!
A Dame, a női gyönyörre építő startup alapítói számítottak arra, hogy a Kickstarter elutasítja a kampánytervüket, hiszen mostanáig ebből az iparágból egyetlen termék sem jelent meg az oldalon. De pár hónapja kérvényt írtak, és most behúzták. Nagyon úgy néz ki, a közösség egy nap alatt megszavazza nekik a bizalmat, holott a kiírás, mint mindig a Kickstarteren, 30 napra szólt.
Vágólapra másolva!

Nem ártott a projektnek, hogy a Dame irodája sétatávra van a Kickstarter főhadiszállásától, írja a Business Insider. Alexandra Fine és Janet Lieberman könnyen megszervezhetett néhány lobbikávézást. Ám attól még tudták, kisebb forradalom kell ahhoz, hogy a menedzsment egy 12 millió felhasználóból álló közösség elé engedje innovatív vibrátorukat, a Fint. A kérvényben azzal érveltek, nincs semmi bizarr a tevékenységükben, dizájnterméket gyártanak, ahogy az összes többi kalapozó. És mert, mint szintén mondták, küldetésük a nemek közti egyenlőség, győztek. November 3-án elindult a kampány.

A Fin tervezői szerint nem kell hozzá síkosító Forrás: Dreamstime

Részletezhetnénk, hogy működik a kütyü, de minden leírásnál többet mond a Kickstarteren közzétett videó. A termék csendes és diszkrét, új generációs dizájn lévén nem elemmel működik, hanem USB-töltőről. Akit érdekel, megnézheti a startup másik termékét, az Evát is, amely egyébként indiegogós támogatással került a piacra.

Belesimul Forrás: Kickstarter

A siker körülbelül megállíthatatlan: kevesebb mint 24 óra alatt eljutottak a 47 ezer dollárig, a cél pedig 50 ezer. Az is lehet, hogy mire ezt a cikket olvassa, rég túl is jutottak a célösszegen. Ekkor pedig elindul a tömeggyártás. Ami nemcsak azoknak jó hír, akik nem szívesen teszik be a lábukat szexshopba, hanem az összes többi szexdizájnernek, aki eddig okkal nem reménykedett közösségi finanszírozásban.

A Kickstarter hivatalosan elvesztette szüzességét. Lehetne viccelődni az erotikus kütyün, de inkább egyszer hangozzon el ez is: egy olyan prűd országban, mint amilyen az Egyesült Államok, ez tényleges előrelépés, és nagyon nagy dolog.

UPDATE, 11:29:

Meg is van, egy nap sem kellett hozzá.

Sikerült Forrás: Origo