Hatalmas árzuhanás, milliókkal olcsóbbak a telkek

eladó telek
Sávoly, 2012. november 22. Eladó felirat egy sávolyi telek kerítésén 2012. november 22-én. Online árverésen próbálják meg értékesíteni a tervezett MotoGP-pálya 200 hektáros területét, amely a faluhoz tartozik. Az elakadt Balatonring beruházás 2009 júliusában indult és a tervek szerint 2010 tavaszán lett volna az első futam. Az árverés december 12-ig tart, az induló licit 1,5 milliárd forint. MTI Fotó: Varga György
Vágólapra másolva!
Egy Soroksári úti ipari ingatlant 100 millió forinttal olcsóbban árulnak 3 hónapon át, de van olyan XV. kerületi fejlesztési terület, ami 145 millióval lett olcsóbb.
Vágólapra másolva!

Az egyik zalaegerszegi labdarúgópálya és a hozzá tartozó ingatlan most 54 millió helyett 49 millióért eladó.

A kép csak illusztráció Forrás: MTI/Varga György

A CIB-csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. promóciójának keretében a társaság tulajdonában lévő összes fejlesztési telek kedvezményes, az

eredetihez képest akár 45 százalékkal alacsonyabb áron érhető el.

A promócióban részt vevő közel 40 ingatlan az ország legkülönbözőbb pontjain helyezkedik el, jelentős részük Budapesten és más nagyvárosokban található. Mindegyik ingatlan jól megközelíthető és közművesíthető vagy már közműkapcsolatokkal rendelkező telek, amelyek jelenlegi állapotukban is forgalomképesek, jól értékesíthetők, de beépítésüket követően a beruházók jelentős értéknövekedést is elérhetnek rajtuk.

Jellemzően üzleti, lakó- vagy ipari fejlesztések valósíthatóak meg az egyes telkeken az érintett építési szabályzat és szabályozási terv kritériumaitól függően.

Az ingatlanokra magánszemélyek, vállalkozások és önkormányzatok jelentkezését is várják.