Van vevő a Hunguest-szállodákra

család, Ahol az egész család kikapcsolódik – A Top 7 gyerekbarát wellness-szálloda itthon, Hunguest Grandhotel Galya, Galyatető
Vágólapra másolva!
Lezárult a 14 magyarországi és három külföldi szállodát jegyző Hunguest Hotels Zrt. átvilágítása, de a teljes adásvételi folyamat augusztus közepéig tarthat.
Vágólapra másolva!

A folyamat lezárultával Jászai Gellértnek, a

Konzum Nyrt. elnökének tulajdonába kerülhet

a Hunguest Hotels szállodalánc. A Gazdasági Versenyhivatal a folyamatban lévő ügyletről nem adott tájékoztatást – írta a Magyar Idők online kiadása.

Az elmúlt másfél évben átstrukturált Konzum Nyrt. által befektetési céllal létrehozott KONZUM PE Magántőkealapon keresztül kerülhet Jászai Gellért érdekeltségébe a Hunguest Hotels szállodalánc, amely a Forrás Nyrt.-n, az Arago Holdingon és a svájci Lemisa Holdingon keresztül Leisztinger Tamás érdekeltségébe tartozik – írja a lap.

Forrás: www.hunguesthotels.hu

Az átvilágítást a Dr. Kertész Ügyvédi Iroda végzi, amelynek tulajdonosa Kertész József Tamás, aki egy évtizede Jászai Gellért mellett dolgozik vezető jogtanácsosként. Ez a lap szerint megerősítette azt a korábbi piaci értesülést, miszerint a Balatonnál korábban jelentős beruházásokat tervező Jászai Gellért állhat a Hunguest Hotels szállodalánc felvásárlási szándéka mögött.

A lap úgy tudja, nem kerülnek új tulajdonba a külföldi egységek – a montenegrói Sun Resort és az ausztriai Heiligenblut –, emellett két magyar Hunguest-hotel – a szegedi Hotel Forrás és a lillafüredi Hotel Palota – Leisztinger Tamás tulajdonában maradnak.