Túlvállalta magát a rapper, de megúszta a csődöt

Család, Segítség, leszbikus az édesanyám! - Sztárok, akiknek szülei coming outoltak, 50 cent
Vágólapra másolva!
Egy bíróság is áldását adta a hitelezőkkel kialkudott egyezségre és így elkerülte a teljes anyagi összeomlást 50 Cent amerikai rapper, akit egy szexbotrány és füstbe ment üzleti tervei taszítottak válságba.
Vágólapra másolva!

A megállapodásban, amelyet egy connecticuti bíróság is jóváhagyott szerdán, a szupersztár, valódi nevén Curtis James Jackson

vállalta, hogy készpénzben azonnal kifizet hitelezőinek 7,4 millió dollárt,

23,4 millió dolláros összadósságának többi részét pedig öt év alatt törleszti ingatlaneladásból. A zenész az egykor Mike Tyson ökölvívó tulajdonát képező impozáns connecticuti villájának eladásából tervezi megfizetni tartozását.

Egy nőpartnerének 6 millió fájdalomdíjat kell fizetnie 50 centnek, meghiúsult vállalkozása miatt 17 millióval tartozik Forrás: AFP

Az extravagáns életmódjáról híres rapper

tavaly kért csődvédelmet,

miután egy bíróság arra kötelezte, hogy fizessen hétmillió dollár fájdalomdíjat egy nőpartnerének, aki egy nyilvánosságra került szexvideóban tűnt fel.

A hitelezőkkel nyélbe ütött alku értelmében 50 Cent végül is 7 helyett csak 6 millió dollárt köteles átutalni a kompromittálódott hölgynek, Lastonia Levinstonnak. Az énekes további több mint 17 millió dollárral tartozik olyan befektetőknek, akik meghiúsult fejhallgatógyártó vállalkozásában tették kockára a pénzüket.