Ha lenne Rolls-Royce esernyőben, ez volna az

suprella
Az Amazonon is lehet kapni
Vágólapra másolva!
A csúcsdizájn okos megoldásaival bombasztikusan felhasználóbaráttá tették ezt az eléggé jelentéktelen és mindössze félkilós tárgyat. Amilyen banális a probléma, akkora megkönnyebbülés a megoldása.
Vágólapra másolva!

Mindent, ami egy esernyőben gyenge pont és zavaró lehet újragondolt a Suprella. Itt nézheti meg a fiatal berlini csapatot, akik szerint ha már úgyis esik az eső, legalább ingerültséggel ne büntessük magunkat.

A Suprella drótozata nem bicsaklik meg, nem lesz belőle rút szibarita váz hat-hét ártatlan használat után.

Az innováció lényege az ernyő nyitó-záró funkciójában rejlik.

Fregoli, nem összecsukni kell, hanem kifordítani. Amikor a hagyományos ernyőből a szél csúcsára állított kúpot csinál, az a Suprellánál a rendeltetésszerű nyugalmi állapot. Minden új ernyő kétrétegű, a vizes fele tehát belülre kerül. Nem kell lerázni róla az esőcseppeket. A szerkezete, állítják a készítők, kétszer olyan erős, mint a hagyományos ernyőé, sosem ázik át, hála a nanotechnológiának, minden és mindenki száraz marad a közelében.

Az Amazonon is lehet kapni Forrás: Origo

Természetesen a fogantyúja is high-tech, nem kell belekapaszkodni. Alakra olyan, mint egy majdnem teljes kör, szinte megül a kabáton, így a kezünket is szabadon használhatjuk a szakadó esőben.