Kaptak egy filmrendező appot a kisvállalkozások

Kult, Kulisszafotók filmforgatásokról, amelyek mindent megváltoztatnak
Vágólapra másolva!
Rengeteg időt és macerát spórol meg egy új iPhone-alkalmazás azoknak a kisvállalkozásoknak, akik a YouTube-on hirdetnék az üzletüket. Mindezt ingyen.
Vágólapra másolva!

Bár tud magyarul, egyelőre az amerikai és kanadai vállalkozások forgalmába nyomja a kakaót a Director for Business. Nincs több rossz szögből fényképezett, eltorzult menedzserarc, iskolásan előadott bénázás az üzlet kínálatáról, a filmkészítés minden nyűgét átvállalja ez az applikáció. Szerkesztési tapasztalat és vágásban jártasság híján is pofás kisfilm az eredmény.

Nem könnyű műfaj Forrás: news.distractify.com

Ebben a videóban megnézhetik néhány hús-vér vállalkozás hús-vér próbálkozását. Halvány fogalmuk sincs, hogy kezdjenek hozzá, nem nyomják meg a gombot a felvételhez, improvizálnak, amikor marketingelni kell, és megrémülnek, amikor az a feladat, hogy az eredményt tíz másodperc alatt élesítsék a YouTube-on – mindez több mint érthető. Ugyan honnan értene egy dizájnüzlet-tulajdonos, egy éttermes vagy egy fodrász a profi kisfilmgyártáshoz?

YouTube Director for Business Forrás: Appstore

Most viszont még csak kamera sem kell mindehhez, a feladatra A-tól Z-ig alkalmas a vállalkozó iPhone-ja, meg az alkalmazás sablonjai, hiszne emiatt olyan gyors a folyamat. Aki a fizetős változatra sem sajnálja a pénzt, nem csak egy bemutatkozó filmet, hanem egész marketingkampányt tehet fel a közösségi videómegosztóra.

(Via)