Már csak három hétig lehet az ingyenpénzre pályázni

panelprogram, lakásfelújítás, energetikai felújítás, nyílászárócsere
Vágólapra másolva!
A társasházaknak és lakásszövetekezeteknek egyedüli országos programként kínál anyagi támogatást az a pályzati kiírás, amivel tíz lakóközösség jut másfél-, egy-, illetve félmillió forint vissza nem térítendő támogatáshoz.
Vágólapra másolva!

Június 15-éig adhatják be támogatási kérelmeiket a lakóközösségek a Társasházi Pályázatra, amely jelenleg egyedüli országos programként kínál forrást kifejezetten a társasházaknak és lakásszövetkezeteknek fejlesztési elképzeléseik megvalósítására. A pályázat keretében

tíz lakóközösség jut másfél-, egy-, illetve félmillió forint vissza nem térítendő támogatáshoz.

A pályázatban 1,5, 1 és félmilliós támogatást nyerhetnek a lakóközösségek Forrás: MTI

Az OTP Bank már nyolcadszor kiírt társasházi pályázatának idén külön jelentőséget ad, hogy jelenleg nem fut más olyan országos támogatási program, amely kifejezetten a társasházak és lakásszövetkezetek fejlesztéseihez kínálna vissza nem térítendő forrást – írják a Házfórum társasházszakmai fórum szakértői.

A pályázat keretében a lakóközösségek kültéri, homlokzati, szerkezeti és belső felújításokra, fejlesztésekre költhetik a pénzt. A program célja, hogy támogassa azoknak az életminőség-javító beruházások elvégzését, amelyekre egyébként nem kerülhetne sor az anyagi források szűkössége miatt.