Hiánypótlás: itt a vaginaillatú sör

the order of yoni, sör, kézműves, vagina
That's what she said
Vágólapra másolva!
Minden marketinges szorongató problémája, hogyan szólaljon meg úgy a tomboló reklámzajban. Van, aki próbálja túlkiabálni. Van, aki inkább suttog, hátha az elég egzotikus lesz. És van, aki olyasmit dob be, amitől megáll a kés a levegőben. Vagy a vibrátor.
Vágólapra másolva!

That's what she said

Közösségi kalapozásba fogott egy kézműves sörmárka. A nevük The Order of Yoni – a jóni rendje. A jóni pedig nem más, mint az istennő-princípium szanszkritül, és konkrétan vaginát jelent. „Fedezd fel a nőiességet legtisztább formájában!” – szól a szlogen az Indiegogo kampányban.

"Vadító" "illat" "kvintesszenciájával" "erjesztve" Forrás: Indiegogo

A gyártó szigorú szűrőkörökön vizsgáztatott modelleket – azt nem árulják el, hányat –, majd több hónap kemény munkával megtalálták azt, aki szerintük a nőiességet, a természetes bájt, az ösztönt. Állításuk szerint szigorú mikrobiológiai technológiával zártak ki minden olyan baktériumot vagy vírust, amely rontaná a termék minőségét, így maradt a kiválasztott nő teljesen egészséges tejsavbaktérium-tenyészete.

Egy közösségi posztban csak p*nasörnek nevezték

„A sör titka a vaginájában rejlik” – hát ennyire őszinte marketinggel is ritkán találkozik az ember. A kampány célja 150 ezer euró – ebből eddig nagyon kevés teljesült, a támogatás rugalmas, 25 nap van hátra. Csak arról nem esik szó, hogy mire jó ez az egész.