Az Aldi is talált kiskaput a vasárnapi boltzár alól

áru befőttesüveg csalamádé ÉPÜLET FOTÓ FOTÓTÉMA kínálat Központi Vásárcsarnok savanyú paprika savanyú uborka savanyúság üzlet vecsési savanyúság Budapest, 2013. február 28.
A Központi Vásárcsarnok (ismertebb nevén Nagycsarnok) egyik üzletének kínálata kül
Budapest, 2013. február 28. A Központi Vásárcsarnok (ismertebb nevén Nagycsarnok) egyik üzletének kínálata különböző vecsési savanyúságokból. MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
Vasárnap is várja vásárlóit az Aldi - írta az üzletlánc a csütörtöki közleményében. A budapesti Központi Vásárcsarnokban található üzlet március 6-tól vasárnap is nyitva tart.
Vágólapra másolva!

„Számunkra vásárlóink elégedettsége a legfontosabb. Szolgáltatásainkat igyekszünk a vásárlók igényeihez, elvárásaihoz igazítani, éppen ezért döntöttünk amellett, hogy

– mondta Székács Tibor, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.

A vasárnapi zárvatartásról szóló törvény szerint a piacokra nem vonatkozik a boltzár, ezért lehet nyitva vasárnap is a Vásárcsarnokban található üzlet. A Vámház körúti Aldi vasárnaponként rövidebb ideig,

8 és 18 óra között tart nyitva március 6-tól.

Szavazzon!

Ön kedveli a vasárnapi boltzárat?