Sydneytől Kaliforniáig - 1,5 millió dollár a magyar startupnak

JayStack, fejlesztő
Vágólapra másolva!
Az MFB Innovációs Tőkealap és a Conor Alap közel 1,5 millió dollárt fektetett be a JavaScript fejlesztői eszközkönyvtárakat és cross-platform nagyvállalati mobilalkalmazásokat készítő JayStack Technologies Zrt-be. A befektetésből a csapat bővítését, termékfejlesztést, fokozottabb piaci jelenlétet és új iroda nyitását tervezi a cég.
Vágólapra másolva!

A JayStack változatos projekteken dolgozik szerte a világon. Sydneytől Kaliforniáig civil szervezeteknek, mikrobiológiai laboratóriumoknak, interkontinentális szállítóhajókat auditáló vállalatoknak, építőipari cégeknek és egy szélerőmű-felügyeleti rendszert fejlesztő nagyvállalatnak nyújtanak személyre szabott technológiai megoldásokat.

Száz országban jelen

A cég zászlóshajója a JayData termékcsalád, amely szoftverfejlesztőknek segít cross-platform alkalmazások adatkezelését hatékonyabbá, könnyebbé és elegánsabbá tenni. A JayData termékek használatával költséghatékonyabbá válik a JavaScript-ben írt ügyviteli rendszerek és nagyvállalati alkalmazások fejlesztése.

Az eszközkönyvtárat és kiegészítőit jelenleg is több, mint 50 ezer fejlesztő használja közel 100 országban.

A befektetési alapok jelentős értékteremtési és piaci potenciált látnak a csapatban és az innovatív fejlesztőeszközben.

New York-i irodát terveznek

A befektetésből a 2011 novembere óta működő cég szeretné megduplázni a fejlesztőcsapatot, és támogatni a termékfejlesztést, hogy mihamarabb több, régóta várt funkcióval bővüljön a JayData. Továbbá a magyarországi fejlesztési központ valamint a már meglévő londoni jelenlét mellett New Yorkban tervezik új sales iroda nyitását.