Vágólapra másolva!
Ötödször hirdetik meg a környezettudatos vállalatoknak indított pályázatot, a Greenovációs Nagydíjat, amelyre a kkv-k számos kategóriában nevezhetnek. A határidő 2016. február 26-a.
Vágólapra másolva!

A környezettudatos vállalkozások számos kategóriát találnak – például építőipar, hulladékkezelés, kommunikáció, turizmus, újrahasznosítás –, amelyben bebizonyíthatják, hogy üzletpolitikájukban fontos szerepet kap a fenntartható működés. Tavaly óta a legfontosabb újítás, hogy még csak ötletként létező megoldásokat is lehet nevezni, így a közönség már az elgondolásokat is megismerheti.

Az innováció a fenntartható fejlődés egyik kulcsa Fotó: Bielik István - Origo

A nevezési határidőt meghosszabbították február 26-áig.

Így nevezzen

  • A pályázatnak 1-10 oldalas összefoglalót kell tartalmaznia a megvalósult innovációról, projektről. Az anyag mutassa be az újszerűséget, tartalmazza az energiamegtakarítási adatokat, amennyiben ezek relevánsak, a társadalmi hasznosságot, a gazdasági előnyöket, az iparjogvédelmi tudatosságra utaló adatokat.
  • A pályázat tartalmazzon 1-10 oldalas leírást az elért vagy várható piaci vagy gazdasági eredményről, úgy mint megtakarítás, többleteredmény, piaci részesedés növekedése stb.
  • Csatoljon referenciákat, azaz szakvéleményt, ügyfélvéleményt, szakcikkeket, fotókat vagy videót.

Minden további részletet megtalál ezen az oldalon.