Egyetemi tananyag lett a díjazott cég fejlesztése

Vágólapra másolva!
A magyar gazdaság lendületét akkor tudjuk szinten tartani, ha a hazai vállalatok képesek a folyamatos és állandó megújulásara – jelentette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásán.
Vágólapra másolva!

A miniszter úgy fogalmazott: a díjazottak munkájukkal és eredményeikkel példát mutatnak arra, hogy hogyan lehet és kell Magyarországon gazdasági eredményeket elérni.

Az elmúlt közel három évben több mint nyolcvan hazai vállalatot jutalmazott a Díj a sikeres vállalkozásokért elismeréssel

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. 2013 augusztusa óta minden hónapban három kategóriában adja át a tárca vezetője – a független szakértőkből álló zsűri ajánlása alapján – a díjakat.

A hónap legjobbjai

A hónap beruházójának választott Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. folyamatos és saját erőből megvalósított fejlesztéseivel évek óta emeli Budapest turisztikai vonzerejét.

A hónap kis- és közepes vállalataként elismert a Prolan Irányítástechnika Zrt. közműhálózatok és vasúti rendszerek automatizálására

kifejlesztett műszaki megoldásai ma már az egyetemi tananyag részét képezik.

A startup-kategóriában díjazott Stringbike egy teljes egészében magyar hajtás-szabadalommal újítja meg a kétkerekű járművek használatát.