Most jó mikrocéget vezetni a nyolckerben

vállalkozás, kkv, virágbolt, virág, árus, vállalkozó
Male florist in his shop
Vágólapra másolva!
Kamattámogatást kaphatnak a józsefvárosi mikrovállalkozások a Budapest Mikrohitel Program keretében jóváhagyott hitelekhez. A hitelt igénylő vállalkozások személyre szabott tanácsadásban is részesülnek.
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté józsefvárosi polgármester (Fidesz-KDNP) és Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) kuratóriumi elnöke a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Fórum hirdette meg a programot szerdán, A mikrovállalkozások szerepe Józsefváros gazdaságában című konferencián.

Akik igényelhetik

A kamattámogatási programban azok a józsefvárosi székhelyű, életképes üzleti tervvel rendelkező mikrovállalkozások vehetnek részt, melyek tíznél kevesebb személyt foglalkoztatnak, valamint előző éves nettó árbevételük vagy mérlegfőösszegük nem haladja meg a 2 millió eurót (600 millió forintot).

Amit igénylehetnek

Valamennyi kölcsön akár évi 2,9 százalékos kamat mellett, plusz költségek nélkül, 3-10 év futamidőre vehető igénybe, forgóeszköz vásárlás és beruházás esetén maximum 10 millió forint, visszatöltődő hitelkeret esetén maximum 7,5 millió forint összegig, ingatlanbiztosíték mellett.