Mészáros Lőrinc cége 6,2 milliárdért újíthat fel egy lovardát

Vágólapra másolva!
A Mészáros és Mészáros Kft. egy másik egri céggel közösen 6,2 milliárd forintért újíthatja fel a szilvásváradi lovascentrumot.
Vágólapra másolva!

Egyedüli ajánlattevőként nyert Mészáros Lőrinc cége, a felcsúti Mészáros és Mészáros Kft. és az egri székhelyű Euro Campus Kft. A szilvásváradi Állami Ménesgazdaság kiemelt beruházás is lett, amelynek fejlesztésére meghívásos alapon írták ki. A beruházás költsége is feljebb csúszott idővel. eredetileg még 4,7 milliárd forintosra tervezett építkezést végül 6,2 milliárdért vállalták el - írja a Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő alapján a Napi.hu.

A cégeknek elsőként a régi lovardát kell átalakítani és egy új, fedett lovardát építeni, lovaspályákkal, lelátóval, boxokkal, gazdasági épületekkel és kiszolgáló helyiségekkel. A második ütemben parkoló-, közmű- és útépítés, valamint környezetrendezés a kivitelező cégek feladata, majd a harmadik ütemben egy stadiont kell építeniük, benne lovas verseny- és gyakorlópályákkal, továbbá felújítani a meglévő versenyirodát, zsűri tornyot és öltözőket.