Az erstések hétvégén figyeljenek

The Erste Bank logo is pictured on Graben Street in central Vienna :rel:d:bm:GF2E92S0YJB01 The Erste Bank logo is pictured on Graben Street in central Vienna February 28, 2013. Erste Group Bank said on Thursday it aimed to keep operating results flat in 2
The Erste Bank logo is pictured on Graben Street in central Vienna February 28, 2013. Erste Group Bank said on Thursday it aimed to keep operating results flat in 2013 by using cost cuts to compensate for modest loan demand in emerging Europe markets that are set to see only moderate economic growth. REUTERS/Herwig Prammer (AUSTRIA - Tags: BUSINESS LOGO)
Vágólapra másolva!
Szünetelni fog az Erste NetBankja szeptember 18-án péntek este 10 órától szombat este 9 óráig. A bank tervezett és ütemezett karbantartási és fejlesztési munkálatokat végez.
Vágólapra másolva!

Ha valaki mégis tranzakciók szeretne indítani, annak az Erste TeleBankot kell hívnia. Lesznek olyan időszakok, amikor az Erste Telebank és az sms szolgáltatások is csak korlátozottan lesznek elérhetők.

Forrás: REUTERS/Herwig Prammer

A bank azt közölte, hogy szeptember 19-én szombaton 15 óra és 21 óra között a bankkártyás fizetés és a vásárlás is működni fog. A készpénzfelvétel és az egyenleglekérdezés is üzemel az ATM-eken keresztül, de csak az utolsó ismert egyenleg alapján. A szombaton is nyitva tartó Erste bankfiókok is az ügyfelek rendelkezésére állnak majd - írja honlapján az Erste Bank.