Hárommilliárddal lett gazdagabb a Balaton

hőség Balaton pincér sör Fotó kulcsszó fotótéma életkép, zsáner Évszak nyár napernyő
Balatonfenyves, 2007. július 19. Balatonfenyvesen a nagy meleg elől a Balatonba menekültek a nyaralók. MTI Fotó: Varga György
Vágólapra másolva!
Három hónap alatt 23 milliárd forintnyi juttatást használtak fel az OTP Szép kártya birtokosai. Ezzel az idei lett az eddigi legsikeresebb nyári szezon az első kártya kibocsátása óta. A napi 257 millió forintos költésből a vidéki régiók közül legnagyobb részben a balatoni részesedett. Itt 3,3 milliárd forintot használtak fel a nyaralók.
Vágólapra másolva!

A munkavállalók a 3 nyári hónap alatt összesen 23 milliárd forintnyi juttatást használtak fel - írja a közleményében az OTP.

A Balaton nyert

A kártyabirtokosok több mint 26 000 elfogadóhelyen pihenhettek Szép kártyáikkal.

A vidéki régiók közül a balatoni emelkedett ki a legjobban. Itt több mint 3,3 milliárd forintot költöttek a nyaralók.

Az ezüstérmet a dél-alföldi régió szerezte meg 2 milliárd forinttal, míg a harmadik legnépszerűbb régió az észak-magyarországi lett több mint 1,8 milliárd forinttal. Az összes költés közel hétharmada a vidéki régiókban realizálódott, míg 38 százalék Budapesten és Közép-Magyarországon.

Forrás: MTI/Varga György

Az OTP fontos eredménynek tekinti, hogy az eddigi legsikeresebb nyári szezonját zárta az OTP Szép kártya.

Szép kártya nélkül el sem indulunk

A tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy a Szép kártya évről-évre egyre népszerűbb. A Szép kártya manapság már legalább olyan fontos része lett a nyári pihenésnek, mint a napszemüveg vagy a naptej. Ezek nélkül már el sem indulunk – mondta Kuhárszki András az OTP Bank Bankszámla főosztályának igazgatója.

Forrás: Ács Bori

A több mint 900 ezer OTP Szép kártyára 2015-ben már 48,5 milliárd forintot is meghaladó feltöltés érkezett. Ez 15 százalékos emelkedést jelent a tavalyhoz képest.