Ilyen bolt még nem volt nálunk

Rumos csokis meggy dzsem rum csokoládé meggy lekvár dzsem befőzés ajándék
alkoholos befőtt
Lesz még meggyszezon jövőre is!
Vágólapra másolva!
Csomagolásmentes bolt nyílik hamarosan Budaörsön. A Nyugat-Európában már ismert és bevált formátum lényege, hogy mi magunk vihetjük az üveget, a kosarat, amibe a lekvárt, a gyümölcsöt, vagy a kenyeret tesszük. 
Vágólapra másolva!

Szeptember végén, október elején nyílik az első csomagolásmentes bolt Magyarországon. A budaörsi nopack üzlet jelenleg 80-85 százalékos készültségben van, szinte már mindegyik beszállítói partnerrel megállapodott – mondta Pénzcentrumnak Monostori-Kalovits Márk. A boltos szerint Magyarországon, sőt, Közép-Európában sincs ilyen csomagolásmentes üzlet, Olaszországban, Franciaországban, Nagy-Britanniában azonban találkozhatunk hasonló koncepciójú láncokkal.

Csomagolásmentesen

A dolog lényege, hogy

Ugyanakkor a boltban is lehet majd nem műanyag, hanem l

eginkább üveg tárolóedényeket vásárolni, pontosabban betétdíjért cserébe "bérelni".

A lekvárt is kimérve adják majd Forrás: Halmos Mónika

A termékválasztékban helyet kapnak a zöldségek, gyümölcsök mellett tészták, fűszerek, mézek, lekvárok, péktermékek, magvak, aszalványok, és természetes kozmetikumok is.

Monostori-Kalovits Márk elmondta azt is, hogy nem csak egy boltban, hanem franchise-rendszerben gondolkodnak: már tíz lehetséges partnerrel tárgyalnak, akik Budapesten és az ország más városaiban Szegeden, Debrecenben, Pécsen nyitnának nopack üzleteket.