Legyen főnök Floridában!

Vágólapra másolva!
Bárki számára elérhető befektetési lehetőségekről tart konferenciát a Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara, ahol Ön is megtalálhatja számítását.
Vágólapra másolva!

Vágyott már arra, hogy a nyár örökké tartson? Florida az Amerikai Egyesült Államok 4. legerősebb gazdaságaként stabil befektetési lehetőségeket biztosít a föld teljes éves GDP termelésének 21 százalékát kitermelő országban. Így nem csak nyaralni, hanem vállalkozni is érdemes lehet a Napfény Államában, Miami, Orlando és Sarasota pezsgő világában. Főleg, hogy most egy igazán tapasztalt partner is segíthet a zökkenőmentes elindulásban.

Segítenek a céljai elérésében

Azok, akik gondolkodtak már a külföldre költözésen tudják, hogy még a megfelelő nyelvismeret mellett is embert próbáló feladat egy ismeretlen ország szokás és jogrendszerében tapasztalat nélkül eligazodni. Az üzleti életben sikereket elérni kapcsolatok nélkül pedig ennél is bonyolultabb.

Forrás: Ficoc.org

Ezekre a problémákra kínál megoldást a Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara amely június 15-17. között ingyenesen látogatható - csupán regisztrációhoz kötött - szemináriumán változatos előadások keretében mutatja be az amerikai vállalkozásindítás, cégvásárlás, valamint ingatlanvásárlás lehetőségeit az érdeklődőknek. A megbízhatóságra az olyan kiemelt partnerek, mint a Bank of America jelentik a garanciát, de a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara is a szervezet mögé állt a Krisztina körúti székházában adva otthont a rendezvénynek.

Élje meg gondtalanul az álmait

Az Egyesült Államokban való letelepedés és munkavállalás legsarkalatosabb pontja egyértelműen a megfelelő típusú vízum megszerzése. A munka miatti bevándorlóknak nem elég a könnyített vízumregisztrációt kérvényezniük, hanem személyes elbeszélgetés során, számtalan szempontot figyelembe vége kell bizonyítsanak az ügyintézőknek. A szervezet éppen ezért kiemelt fontosságúnak tartja, hogy hatékonyan segítse a megfelelő beutazási engedély megszerzésének elintézését. Cégalapításnál és cégvásárlásnál az ügyfél kérésére kezdeményezik azokat a folyamatokat, melyek megkönnyíthetik a zöldkártyához jutást is.

Nem csak a milliomosok kiváltsága

“Szeretnénk mindenkinek megmutatni, hogy nem kell nagyon sok pénzzel rendelkezni ahhoz, hogy valaki Floridában éljen vagy vállalkozzon! Az alapvető megélhetési költségek szinte hasonlóak, mint Magyarországon, lakhatás tekintetében pedig bárki megtalálja a pénztárcájának megfelelőt.- mondta el Töttősi Attila, a szervezet kelet-európai üzletfejlesztési igazgatója, aki nemzetközi tanácsadóként arra buzdít, hogy ha csak utazási célokkal látogatja meg a Napfény Államát akkor is érdemes regisztrálni és meghallgatni az előadásokat.

Vásároljon vállalkozást vagy alapítson újat

Florida gazdasága rohamléptékkel fejlődik, 2015-re 4 százalék körüli GDP növekedést várnak a szakemberek. Az állam kedvező adózási környezete a 0%-os jövedelemadóval és 6%-os fogyasztói adóval, valamint azzal, hogy az országban harmadik helyen áll a technikai ipar fejlettségében nagyszerű befektetési lehetőségeket teremt. A Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara szakemberei segítenek az ügyfelek profiljába illő profittermelő vállalkozások felkutatásában és megvásárlásában, de igény esetén új saját cég létrehozásában is közreműködnek. Több éves tapasztalatuknak köszönhetően pontosan ismerik a jogi lehetőségeket, elvégzik a papírmunkát, és a megfelelő engedélyek beszerzését. Ha az ügyfél távolról irányítaná külföldi vállalatát, megoldható, hogy ellenőrzött menedzserek koordinálják az üzletvitelt.

Legyen saját háza az óceánparton

Szintén stabil befektetési lehetőség, ha valaki úgy dönt, hogy ingatlant vásárol Floridában. Mivel a válság során ez a terület szenvedte el az egyik legnagyobb értékcsökkenést, egyedülálló profitra lehet szert tenni az egyre növekvő áraknak köszönhetően.

Forrás: Ficoc.org

2014-ben a helyi ingatlanok értéke közel 12 százalékos növekedést ért el.

A szervezet által kínált legnagyobb előny mégis az, hogy minden befektetési ingatlanjukat teljesen előkészítve, bérlőkkel együtt értékesítik, így az első pillanattól kezdve garantálják a bevételt ügyfeleiknek. Sőt, ingyenes menedzsmenttel és műszaki támogatással segítik az új tulajdonosok és a bérlők közötti megfelelő együttműködést. Akkor sem kell elkeseredni, ha valaki nem rendelkezik a teljes összeggel a vásárláshoz. A vételár 30 százalékos megléte mellett nemzetközi jelzálogkölcsön igénylésben is segítséget nyújtanak, melynek aktuális havi részleteit jó eséllyel fedezik a bérleti díjak.

Kézzel fogható garanciát ígérnek

“Tisztában vagyunk azzal, hogy az embert lépten-nyomon óvatosságra intik a negatív történések, így nehezebb bizalmat szavazni a különböző befektetési ajánlatoknak. A probléma kivédésére egy korrekt megoldást alkalmazunk. - mondta Töttősi.

Minden nemű cégalapítás, cég vagy ingatlanvásárlás alkalmával ugyanis egy letéti számlát hoznak létre, így az eladó csak akkor juthat hozzá a pénzéhez, ha a korábban szerződésbe leírt feltételek teljesülnek. A vásárlásra felkínált cégeket és ingatlanokat minden esetben előzetesen átvilágítják és ellenőrzik, valamint mindennemű jogi és törvényi biztosítékot alkalmaznak a megbízó érdekében.

Forrás: Ficoc.org

A magyarul is beszélő adó- és könyvszakértő pedig bármikor rendelkezésre áll, akár személyesen, akár telefonon. A később pénzügyeket az ügyfél részére létrehozott saját amerikai számlaszám teszi egyszerűvé, a vállalkozás partnereként szereplő Bank of America hitelkártyáival ugyanis akár Magyarországon is könnyedén hozzáférhetünk a befektetésünkből származó valutához.

Kérdezzen bátran személyesen

A konferencia három napján ugyanazok az előadások hallhatók majd, így ha egy időpont nem megfelelő, akkor sem marad le semmilyen információról. A rendezvény zárásaként minden alkalommal kötetlen üzleti kapcsolatteremtésre és beszélgetésre is lehetőség lesz, sőt, nagyértékű műszaki nyereményeket is kisorsolnak a konferencia résztvevői között. Amit viszont minden látogató biztosra vehet, hogy gazdagodik egy Floridai Magazin online előfizetéssel, mely Peter Harris, A Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara alapítójának személyes ajándéka. Így ha még csomagolni nem is, de regisztrálni és személyesen érdeklődni biztosan érdemes lesz!