Olcsóbb és gyorsabb szoftvereket ígér az Invitel-Oriana megállapodás

Vágólapra másolva!
Minden eddiginél gyorsabban és költséghatékonyabban fejleszthet 100%-ban az ügyfelek igényeire szabott üzleti alkalmazásokat és szolgáltatásokat az Invitel, miután partneri megállapodást kötött az Orianával, és alkalmazásait a jövőben a szoftvercég platformján építi majd - áll a két cég közös közleményében.
Vágólapra másolva!

Az Oriana innovatívan közelít az egyedi szoftverek fejlesztéséhez, egyensúlyra törekedve a száz százalékban testre szabott alkalmazások által kínált lehetőségek, a minél rövidebb fejlesztési idő valamint az elérhető mértékűre redukált költségek között.

Partneri hálózatot építenek

A szoftvercég a terjeszkedése során - az elmúlt három évben mintegy 360 százalékos növekedést regisztráltak - nem elsősorban direkt értékesítésre, hanem egy partneri hálózat kiépítésére fókuszálnak, ahol a partnerek az Orianát platformként használva, annak alkotóelemeiből építik meg a maguk vagy ügyfeleik alkalmazásait.

Fókuszban az ICT

Ennek az ökoszisztémának vált most részévé az Invitel, amely szolgáltatásaival a jövőben egyre inkább a felhőalapú megoldások valamint a kkv-szektorból kikerülő ügyfelek felé fordul majd.

„Az elmúlt években az Invitelnél fókusz területté vált az ICT. A szolgáltatások fejlesztése érdekében folyamatosan keressük azokat a megoldásokat, amelyekkel hatékonyan támogathatjuk üzleti ügyfeleink működését" − mondta a bejelentéssel kapcsolatban Marton László, az Invitel ICT üzletágának vezetője.

Panelekből építkeznek

"Arra törekszünk, hogy már majdnem kész üzleti alkalmazásokból állítsuk össze a vállalatok egyedi igényeire szabott megoldásokat. Az Oriana technológiája az Invitel és az ügyfeleink számára is gyorsabb és költséghatékonyabb megoldást jelent az üzleti kihívásokra” − tette hozzá a szakember.

Gyors, mobil, biztonságos

Egy friss kutatás szerint az üzleti applikációkkal szemben támasztott legfontosabb alapkövetelményeknek ma a biztonság, a felhasználói élmény, a gyorsaság, a mobilitás, az integrálhatóság és a felhőalapú struktúra számítanak. Az Oriana ezeknek a paramétereknek megfelelően fejleszti Effektor Studio kódnevű technológiáját.

Kovács Péter, a cég ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a tavaly élesített 2.0-ás verzió annyira leegyszerűsíti az alkalmazásprototípusok elkészítését, hogy arra ma már nemcsak a programozók, hanem akár az üzleti tanácsadók is képesek lehetnek. Ennek megfelelően - a szoftverfejlesztés hagyományos menetétől eltérően - az ügyfelek egy-egy tárgyalás során nemcsak specifikációk és száraz dokumentációk, hanem valódi, működő és kattintható alkalmazások alapján tudnak döntéseket hozni.

Saját tőkéből

Az Oriana eddigi működését saját tőkéből finanszírozta, legutóbbi mérlegük szerint 2013-ban 456 millió forintos árbevétel mellett mintegy 110 millió forintos adózás előtti eredményt értek el. A közeljövőben a fő fókuszuknak a partneri hálózatuk bővítését tekintik.