Norbi a részvényeseit nyugtatja

Schobert Norbert, Pálóczi Gabriella, Norbi
Schobert Norbert fitneszedző, a Norbi Update International Kft. tulajdonosa (b) saját gyártású termékeket nézeget Pálóczi Gabriellával, egy franchise rendszerben üzemelő Váci úti Norbi Update bolt alkalmazottjával.
Vágólapra másolva!
Schóbert Norberték is megdöbbentek a Buda-Cash Brókerházról szóló híreken.
Vágólapra másolva!

„Mi is mint ügyfelek megdöbbenéssel értesültünk a Buda-Cash Brókerházzal kapcsolatos mai hírekről” – olvasható a BÉT honlapján és a Norbi Update Facebook-oldalán.

„A részvényesek biztonságát érintő kérdésekről szakjogászok véleményét kértük. Egybehangzó álláspontjuk az, hogy a részvényeink biztonságban vannak és a Buda-Cash körüli vizsgálat lezártát követően, azokat a tulajdonosok akár más értékpapír kezelőhöz átvihetik. Cégünk életében nincs olyan fejlemény ami a cég értékét negatívan befolyásolná” – közölte Schóbert Norbert.

Százmilliárdos kárt okozhatott a Buda-Cash

Mint arról az Origo is beszámolt, a jegybank azonnali hatállyal felfüggesztette a Buda-Cash Brókerház működési engedélyét. A Buda-Cash a svájci frank árfolyamingadozásán veszíthetett sokat.

A Magyar Nemzeti Bank alelnökének becslése szerint tízezernél is több ügyfél lehet érintett a Buda-Cash gyanús ügyleteiben. Windisch László százmilliárdos nagyságrendűre teszi a brókerház által okozott kárt. Az MNB alelnöke másfél évtizedes visszaélés-sorozatra gyanakszik.